Sırtımın ve belimin tamamında ağrılar oluyor , ve ara ara sağ ve sol bel yanlarında bıçak saplanması gibi oluyor. Ve bugün de sağ ayakta baş parmağım uyuşmaya başladı , dışarıya çıkacaktım ayakkabı giydim ve ayakkabıyı giyer giymez uyuşan parmak fena şekilde kasıldı elektriklenme oldu , canım çok yandı. Ayakkabıyı çıkartınca da devam ediyor ama parmakları hareket ettirdikçe daha da artıyor. Bu daha bugün başladı ama sırt bel ağrıları uzun süredir var. Bide bazen iki ayak tabanımda da karıncalanma oluyor. Bide ara ara kalça ağrısı yaşıyorum. Bunlar neyin belirtisi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vitamin testi yaptır calsuyum eksikliği ya da magnezyum olabilir. ama daha cok gun ıcınde oturuyormusun sureklı veya sureklı ayaktamısın? genelde yanlış ayakabı yanlış uyuma pozıyonu ya da yanlıs oturma da kaynaklı olabılır
Olabilir belki bilemedim korktum ama
En guzelı önce vitamın testi sonra ortapedi. buyuk ıhtımal omırılıkten kaynaklı olabılır. oda devamlı yatmak devamlı oturmak yanı devamlı aynı haraketlerı yapmamak lazım kaldı kı yanlış ayakabı bıle ınan butun vucudu etkılıyor kotu bısey yoktur ama ıhmal etme vucudun sınyal vermıs
Omur ilik kaynaklı ne olabilir? Allah korusun kanser midir
Yok canımjn içi abartma. allah korusun. yanlış ayakabı giydin devamlı ondasın uc ıkı saat yurudun ertesi gün yine giysin bir saat yürüdün bu zamanla bozuk ayakabı ayagının anatomısı bel kalca sırt sonra omkrılıgın dengesını bozar buda agrı sızı yapar onun ıcın dedım ortapedıye gıt. kötü bişey yok korkma ama sımdı gıtmezsen o cektıgın sıkıntılar ılerde kalıcı hasar veya daha fazla acı cekmene ve bazı haraketlerı kısıtlamaya neden olur
Gitcem zaten en kısa zamanda. İnşallah kötü bir şey değildir
Değildir merak etme ama kendini dinle haraketlerini bir gözden geçir önce kendinin doktoru ol. buyuk ıhtımal magnezyumdur arada yapıyor cunku. ama en guzelı ıste araştırışması tahlıl rontgen vs
Gitcem yakın zamanda inşallah
Kendine iyi bak geçmiş olsun şimdiden iy haberlerini ver muhakak. görüşmek üzere huzurla kal
Çok teşekkür ederim :)
🥰🥰👋❤️
Dr muhtemelen mr isteyebilir damar tıkanıklığı olabilir, omursal bir problem olabilir. kaç kilosunuz? boyunuz nedir?
Damar tıkanıklığı nerde olabilir? Bide bel sırt ağrısı yapar mı boyum 163 kilom 90
Ne yazık ki kilo bi tık fazla bu da vücuda olması gerekenden fazla yük bindiriyor muhtemelen sırt ağrılarınızın sebebi bu, yatak değiştirmenizi tavsiye edebilirim ama her ihtimale karşı bir kan değerlerine bakılmalı, fibromiyalji olabilir bakılırsa fayda var tabi ki. geçmiş olsun.
Damar tıkanıklığı olabilir dediniz ama o ayakta uyuşma elektriklenme ve hareketle artan baskı yapmazmış sırt bel ağrısıda olmazmış. Yinede damar tıkanıklığı olabilir mi
hanım efendi Dr. değilim ama ilaç firmasında yöneticiyim yani bir çok hastalık hakkında az çok bilgi sahibiyim. damarlardaki her hangi bir pıhtı her hangi bir kasılma sinir uçlarını besleyemeyeceği için bir çok rahatsızlığa sebebiyet verebilir, bunun en net anlaşılma yolu mr dır o yüzden bir dahiliye hekimine randevu almanızı öneririm. Geçmiş olsun.
Belirtilerim damar tıkanıklığı ile uyuyor mu
Bide benim ilaçsız beyin mr ve beyin mr swı temizdi