Şimdi benim yıllardır bi takım bişeyler yaşadığım oldu ama sebebinin ne olduğunu hiç bilmiyorum işte yıllar önce internetten gördüğüm bi ritüeli yaptım tabi ne olduğunu sonra farkettim sonra bişey oldu 5 ay sonra bi takım işte biri izliyor gibi geliyordu sonra bi takım rüyalar kabuslar sonra uykuda korkma falan karaltı hissetme bi kaç kere birinin yanıma yattığını hissetme vs ilk bi hocaya gittik kurandan baktı sende bişey yok kızım kafana takıyorsun takma sonu iyi olmaz dedi bide senin bi borcun var dedi ne demek istediğini bilmiyorum sonra belirtiler geçmeyince bu sefer bi tanıdık tavsiyesi ile bi hocaya baktırdık oda musallat dedi sonra muska yazdı onu uzun süre taktım ama tabi yine devam etti bazı şeyler bi kaç hocaya gösterdi ailem sonra muska verdiler vs birileri nazar dedi birileri musallat dedi biri uğrama dedi vs her biri farklı dedi şimdilerde bişey yok ara ara uykumda bağırıyorum karabasan durumu oluyor bi keresinde bu sene uykumda içimden bi ses yakında evleniceksin gelinliğini hazırlicam gibi bişey dedi ben düşünüyorum benim öyle bi durumum yokki diyorum bi süre karşı geldim sonra sustu bi kerede besmele çekiyordum bi erkek sesi hemen ardından tekrarladı sonra işte bi kaç kere gündüz karabasan yaşadım biri resmen ağzımi kapıyor sonra içimden okudum o sırada bir hırıltı sesi geldi bırakmadı bi süre sonra bıraktı bunlar ne olabilir anlam veremiyorum yaşayan arkadaşlar olduysa sizin neyden kaynaklı olmuştu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Al basması yani karabasan olabilir, sırf bu yüzden sırt üstü yatmıyorum. Koktum bir kere o günden sonra sırt üstü yatmıyorum.
Sırt üstü yatacaksan da dua et, besmele çek yat.
Benim bunlar yan yattığımda olan şeyler
İlk gördüğün hoca doğru demiş takma kafana. Sağlığın iyi mi. Sağlık sorunu olabilir kan değerlerine baktır bir.
Yani bilmiyorum psikolojik olabilirmi diye düşünüyorum ama bütün bunlar ritüel dediğim şeyi yapınca oldu aslında ailemde yaşıyor bazen uykuda bağırıyorlar bi kaç gün öncede babam bağırdı annem mesela bazen benim sesimi duyduğunu söylüyor gündüz ben ona seslenmedigim halde bi takım şeyler bi hocada evde varlar 3 tane demiş
İnanmak mantıklı mı bilmiyorum Müslümanım ama onlardada olunca sorgular oldum sadece kendimde oluyordu ilk zamanlar
Yan olsa çoğu kişiye uğrar pisikolojik biraz da, beni banyodan korkuttular sonra dedim Hıı dedim yalan dolan dedim o günden sonra korkmadım. Düşünme aklına getirme dua et bol bol geçer, diğer türlü de dinen insanda 2 melek vardır sanki sende korku var, mesala dinen derler ki 3 harfliler de içinizde dolaşır ama bunların iyi olanları da vardır kötü olanı da iyiyi çağırırsan iyi olursun, terazin kaymış senin, Allahın yaratıklarını kabul et önce, bak ben deistim ama kabul et sen, Allah büyüktür en iyisini o bilir de, Allah korur ama Allah çarpmaz, kulu da çarpmaz, silkelen kendine gel, anne korkarsa çocuk da korkar, kendine gel, geleceğim iyi olmalı de iyiyi çağırmak lazım her zaman, sana dua ettim, Allahtan yardım dile o yardım edendir. Ben bunu bilirim bunu söylerim
Bizimkiler de konuşuyor arada bir o önemsenecek bir şey değil zihnin dışa vurumu.
Ben aleviyim, Bektaşi Caferi değil ama namaz kılıyorum arada bir çok iyi geliyor, namaz kıl arada bir dua et
Teşekkürler şimdi bu durum ne o zaman aşık olmuş olmasından korkuyorum kimseyi sevemiyorum insanlar benden uzaklaşıyor hiçbir erkek yaklaşmıyor bakıyorlar ama sonra sanki canavar görmüş gibi uzak duruyor gibi geliyor bende tiksindim erkeklerden aynı durum insanlardada oluyor
Yani aşık olurlar deniliyor bazı belirtileri uyuyorda içimden bi sesin sen yakında evleniceksin gelinliğini hazırlicam demesi gibi uzunca bi sürede o ses baskın geldi bi kerede uyurken gündüz gibi biri dudağımdan öptü gibi oldu bi keresinde de bişey arkama bacağını attı gibi hissettim
Bu tarz şeyleri yaşadim bi kaç kere hayatımda kimse yok kimseyi almıyorum 4 yıldır kimseyi sevemiyorum bişey hissedemiyorum 25 yaşındayım yaşıtlarım evleniyor
O kadar da değildir yani, senin de nasibin var, bunları bilinçaltında yaşadığın için biliyorsun yoksa bilmezsin, insan uyursa farklı bir Dünyaya gider o an Dünyada da yoktur, ama uyanınca tekrar gelir bu Dünyaya, Ahirete gidenler de daha farklı bir yere gitse de, musallat sadece detaylı uğraşanlara gelir 3 harfliler, nazar olabilir de yani, nazar pek etkilemez diye düşünüyorum, sen uğraşma, bunlar büyücülerin işi, ve bunlarla uğraşanlar asla iflah olmaz ne bu Dünyada ne diğer Dünyada işleri rast girmediği için yalnız kalırlar binbir sorunları olur içlerinde bu sorun onları asla bırakmaz, Yüce Allah C. C. Allahü teala kulu ayrı yaratmış sen ona o sana denk değil, onun gibi olanlar onu reddedenlerdir yani büyücüler onlar yoldan 3 olmaya gidenlerdir ki Allah yoldan sapmışları sevmez diye biliyorum. Büyücüler sevilmez. Bunlar öğreti değil, benim bildiklerim. Büyücülerle uğraşan çok şeyler var. O yüzden sen sadece Allahı an Allah diyen yarı yolda kalmaz. Aşık da olmaz korkma bana uğramayan sana da uğramaz.
Teşekkürler cinlerin varlığına inanıyorum ama musallata ihtimal vermek istemiyorum psikolojiktir belkide
Pisikolojik ya bedeni yeni keşfettim 3 sene oldu pisikolojik