Biliyorum cok uzun ama ne olduğuna anlam veremiyorum bunların okuyupta yorum yapanlardan şimdiden Allah razı olsun şimdi benim yıllardır bi takım bişeyler yaşadığım oldu ama sebebinin ne olduğunu hiç bilmiyorum işte yıllar önce internetten gördüğüm bi ritüeli yaptım tabi ne olduğunu sonra farkettim sonra bişey oldu 5 ay sonrasında bi takım işte biri izliyor gibi geliyordu sonra bi takım rüyalar kabuslar sonra uykuda korkma falan karaltı hissetme işte bazen evde sinek olmadığı halde sinek sesi duymak uyku uyanıklık arasında bi kaç şey yaşamak bi kaç kere birinin yanıma yattığını hissetme vs ilk bi hocaya gittik kurandan baktı sende bişey yok kızım kafana takıyorsun takma sonu iyi olmaz dedi bide senin bi borcun var dedi ne demek istediğini bilmiyorum sonra belirtiler geçmeyince bu sefer bi tanıdık tavsiyesi ile bi hocaya baktırdık oda musallat dedi sonra muska yazdı onu uzun süre taktım ama tabi yine devam etti bazı şeyler bi kaç hocaya gösterdi ailem sonra muska verdiler vs birileri nazar dedi birileri musallat dedi biri uğrama dedi vs her biri farklı dedi şimdilerde bişey yok ara ara uykumda bağırıyorum karabasan durumu oluyor bi keresinde bu sene uykumda içimden bi ses yakında evleniceksin gelinliğini hazırlicam gibi bişey dedi ben düşünüyorum benim öyle bi durumum yokki diyorum bi süre karşı geldim sonra sustu bi kerede besmele çekiyordum bi erkek sesi hemen ardından tekrarladı sonra işte bi kaç kere gündüz karabasan yaşadım biri resmen ağzımi kapıyor sonra içimden okudum o sırada bir hırıltı sesi geldi bırakmadı bi süre sonra bıraktı bunlar ne olabilir anlam veremiyorum yaşayan arkadaşlar olduysa sizin neyden kaynaklı olmuştu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öncelikle bu işlerin sahtekari çok hele para alıyorsa tam sahtekardir günahları terk et namazlarına önem ver banyoda avret yerlerin kapalı banyo yap kendini evini temiz tut devam ederse sende musallat vardır o zmn gel ben sana işin ehline baktircam. gidio. gorusmene gerek yok para falanda istemez sadece anne adı baba adı bide senin adın biliyim. yeeter
Siz psikolojikmi diyosunuz yoksa farklı bişeymi en son köyden tanıdık bir hocaya daha baktırıcaktik nerdeyse bizim köyü tanıyor ailemizi falan ben istemedim aileme dedin bosverin inanmayın bunlara ama tabi tartışmalar kavgalar sinirlenmeler olunca evde bide bazen onlarda uykuda bağırıyor geçen günlerde babam uykuda bağırdı mesela bi kaç kerede annem ona seslenmedigim halde benim sesimi duymuş ne dedin diye sordu
Demiski bakmadan bilemem ama musallata benziyor okuma yapmam lazım muskayla olmaz o gittiğiniz insanlar paracıdır demis
Bundan önce bi hoca bulmuştu babam evde var 3 tane demiş anneme bana ve ev için huzur olsun diye 3 muska yazmış bide su vermiş hepimiz içelim diye sizdede var kizdada demiş evde huzur kalmamış demiş
Tabi hiçbir muska fayda etmiyor bunları hep açtım baktım anlam veremiyorum yazan şeylere
Musallaya benziyor anlattiklarin günahlardan tövbe edin hepiniz haramlardan uzak durun namazlara dikkat edin gene devam ederse ben sana yardımcı olucam
Görmeden bişey diyemem şimdi arapça bilen birnine baktır merak edersen ne yazmışlar
Baktırdım buraya bişey bilen çıkmadı yapay zekaya baktırayim dedim şifrelenmiş şeyler yazılı diyor
Biri dedi bu vefk kötü bişey değil korkma ama tablo gibi şeyler var ne anlama geliyor bilmiyorum
Neyse sen dediklerimi yap. ailenle. Beraber namazlara dikkat edin dlbes vakit haramlardan uzak durun bı tövbe edin hepiniz geçer
Ailem namaz kılmıyor pek bende kılmam kandillerde falan ancak işte
Siz bilirsiniz
Hoca muska hikaye Allah'a güven ve korkma. Sen yaratılanların en üstünüsün
Ne bunlar peki psikolojik olabilirmi
Aşko namaza başla ve hep abdestli gez. Buna ek olarak psikiyatri desteği al, antidepresan şart.
Psikolojikmi diyosun
Onlar psikolojiyi etkiliyor. Psikoloji üzerinden insanı delirtiyorlar.
Namaz, abdest ve antidepresan üçlüsü mükemmel bir kombinasyon.
Ama onlarla ilgili bi şeyse antidepresan nasıl etki edecekki tamamen psikolojik olmayan durumlarda var
İnsan psikolojisi çok hassas. Eğer güçlü bir inancın yoksa zamanla kafanda kurmaya ve aşırı korkmaya başlıyorsun. Buda onların istediği bir şey.
Buna ek olarak psikolojik bir sorunda olabilir, her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım.
Pekala teşekkür ederim bazen bende psikolojik olduğunu düşünüyorum ama işte doktora hiç gitmedim gitmek istemiyorum çünkü ilaç kullanmak istemiyorum açıkçası
Aynı durumdaydım.
İlaç ve dine yönelme ile kendime geldim.
Geçmiş olsun umarım benimkide geçer ama sorun şu benim ailemde de bazen uykuda bağırma oluyor annemde bi kaç kere ona seslenmedigim halde seslendigimi duymuş işte bi kaç gün önce baba. Bağırdı uykusunda mesela evdede herkes öfkeli sinirli tartışma oluyor bi ara baktirdiklari bi hoca evde var sizdede var demiş evde huzur kalmamış bereketini kaçırmışsiniz demiş
Bana yaz kardeşim yardımcı olurum
Piskiyatri Doktoruna gidiniz
Uzun