Güncellemeler
7 ay
Yapmadıgını bende biliyorum ozman neden aile hekimine gitmeden önce kbb randevu alamıyoruz bu ne saçmalık
Güncellemeler
7 ay
Randevu alamadım çünkü gidicek mişim aile hekimi yönlerdikçemiş saçmalıga bak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır kbb bakar aile hekimleri boş canım söyliyim işe yaramıyorlar o kadar gittim bir bok demediler
Kbb doktoruna randevu alamadım çünkü aile hekiminin yönlendirmesi gerekiyormuş
Ve benim işitme kaybım var. Türkiyenin geldigi son nokta budur.
Eevt bende de var kaç aydır alamıyorum git söyle eğer randevuda boşluk varsa alır bana yok dedi boşş yer
Knka özel hastaneye git boş ver. Devlet ne işe yarıyor ki devletin hastanesi bir işe yarasın
En azından düzgün bir doktor muayne eder.
Evet haklısın hastalıklar böyle ilerliyor işte reşitsen vermesi lazım kardeşime reşit değil diye alamazsın dedi
Recep tayyip erdoganın türkiye yüzyılı diye millete attıgı palavra aynen böyle işte.
Türkiye yüzyılında kendi doktorumuza randevu alamıyoruz evet türkiye yüzyılı sktimin yüzyılı 😂😂😂
😅😅
😂aklın varsa biraz git özel hastanede bütün işlerini yaptır. Güvendigin bir hastaneye git.
Shsjsjshhsshhssh ay hsjdjdjs
Kbb yapar aile hekimi degil
Bunu bende biliyorum. Aile hekimine randevu almadan kbb doktoruna gidemiyoruz ya o yüzden sordum. Aile hekimi ne yapcak şimdi diye?
Ne alaka ya o sistem yokki direk mhrsden kbbye al bunu kim dedi sana oyle birsey yok gir mhrsye al randevunu
Ben daha yeni aldim ya kbbye oyle sart kosmadi ki
Dün aradım önce aile hekimine gitmen lazım dedi
Kulak Burun Boğaz yapar
Randevu alamadım çünkü gidicek mişim aile hekimi yönlerdikçemiş saçmalıga bak
Hee ya, bir de o saçmalığı çıkardılar.
Aile hekimi işitme testi yapamıyorsa ben neden aile hekimine randevu almak zorundayım? Ne alaka?
Recrp tayyip erdogan kuzum oy verdiginiz için ülkemizde dogru düzgün bakılmıyoruzn bile
Yaa işte bu uygulama yeni çıktı. Amaç devlet hastanelerindeki yoğunluğu azaltmakmış.
Devlet hastanelerinde yogunlugu azaltmak için çalışanına iyi para vereceksin özel hastaneye göndereceksin
Buda yogunlugu azaltmanın bir yöntemidir
Memlekette doktor kalmadı ki, çoğu iyi doktor yurtdışına gitti. Her şeyin içine ettikleri gibi, sağlık sisteminin de içine ettiler.
Yapmaz
Yapamaz
Yapmaz
Yapar
Yapmaz