Alışveriş & Hediyeler Teşhir ürün kulaklık alınır mı? lageertha Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar gören cevaplasın lütfen. Yanlışlıkla teşhir ürün sipariş verdim sıfırı ile arasında 50 TL var napmalıyım 🥺 Teşhir ürün kulaklık alınır mı? Cevapla Sipariş Soruları Kulaklık Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Madem arada o kadar az bir fark var iptal edip sıfırını al 0 1 Yorumla lageertha +1 yıl İptal edip sıfırını aldım Yorumla
SılaBa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hayır alma pis insanlar kulağına takmış boklu saçları değmiş iy 🥺🥺 0 1 Yorumla lageertha +1 yıl Hahahahs Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 363 cevap paylaştı. Hiçbir elektronik cihazın teşhiri alınmamalı bence. 0 3 Yorumla lageertha +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla Vault_Boy +1 yıl Kaç bin kişi gelip taktı kulağına, müzik dinlendi kaç yüz saat 🥺 İptal etsen keşke Yorumla lageertha +1 yıl İptal ettim 50 TL için değmez Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyice dezenfekte et o zaman gotüne sokan falan olmuştur belki 0 1 Yorumla lageertha +1 yıl Yok artık Yorumla
sakinceyoruldum Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 50 lira için teşhir alınmamalı. 0 0 Yorumla
Loriella Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl İptal et siparişini. Açılmamış sıfır kutu olsun. 0 0 Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Alınmaz 0 2 Yorumla lageertha +1 yıl Offf ya iptal mi ediyim kulaklık o kadar şey olmuşmudur ki ☹️ Yorumla Elyoya +1 yıl Et bence parana yazık Yorumla
omerorhann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Teşhir ürün nedir 0 1 Yorumla lageertha +1 yıl Hani şu mağazalarda görüntü amacıyla rafta duran Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Madem arada o kadar az bir fark var iptal edip sıfırını al
İptal edip sıfırını aldım
Hayır alma pis insanlar kulağına takmış boklu saçları değmiş iy 🥺🥺
Hahahahs
Hiçbir elektronik cihazın teşhiri alınmamalı bence.
🥺🥺🥺
Kaç bin kişi gelip taktı kulağına, müzik dinlendi kaç yüz saat 🥺 İptal etsen keşke
İptal ettim 50 TL için değmez
İyice dezenfekte et o zaman gotüne sokan falan olmuştur belki
Yok artık
50 lira için teşhir alınmamalı.
Tabii ki alınmaz, iade et.
İptal et siparişini. Açılmamış sıfır kutu olsun.
Siparişi iptal ediniz.
Alınmaz
Offf ya iptal mi ediyim kulaklık o kadar şey olmuşmudur ki ☹️
Et bence parana yazık
Teşhir ürün nedir
Hani şu mağazalarda görüntü amacıyla rafta duran
Almam ben