- https://www.dailymotion.com/video/x8258qo30 Yorumla
Babamın yakın arkadaşının oğlu oldu ve bir şekilde konu o kişiye ve kulaklarına geldi. Bana söylediğine göre fiyat gayet uygun, kısa, bir o kadar da basit bir operasyon ve %100 verimli. Sahip olduğum bilgi bu kadar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben 2 yıl önce filan oldum. Gerçekten çok rahatsızdım iyi ki olmuşum diyorum. Kısa süren bi ameliyat. Bence hiç ağrısı yok ki canım çok tatlıdır. Belki de çok istedipim için umrumda bile olmadı acısı. hiç düşünmeden yaptır çok rahat oluyor insan
02 Yorumla- Soran+1 yıl
yazın yapmam gerek çünkü kursum baslayacak devamsızlık hakkım yok. internette izlediğim videolarda o bandaj bir haftada cikiyormus, sizin öyle olmadı mı. ve lokal anestezi ile mi oldunuz
Kışın ol derim her türlü ameliyatı kışın olun sıcak ödem mevzusu sıkmaz sizi. Arkadaşım oldu bu ameliyatı gerçekten her kepçe kulağın yaptırmasını tavsiye ederim çok değiştiriyor insanı.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
kışın olma imkanım yok kursa gidiyorum devamsızlık yapamam ki
- +1 yıl
Ya kepce kulak ameliyati bazilarinda tutmuyor cok iyi arastrman lazim yaptircagin yeri
00 Yorumla Kendim kbb doktoru nun yaninda referans lik yapiom bana danışabilirsiniz
00 YorumlaKendim hem burun hm kulak oldum hayatım degişti
02 Yorumla- Soran+1 yıl
sevindim senin adına,. kulak süreci nasıldı. ilk takılan bandaj ne kadar kaldı ve Çok ağrın oldu mu
Kepçe degilim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
o zaman yazmasaydin
Detaylı bilgi