Diş doktoruna değil cerrahi bölümüne al diyorsun randevuyu ya öyle de bi yakınım yirmilik dişini çektirdikten sonra yüzü davul gibi şişmişti korkuyorum ondan yani
Yani 20 lik diş problemin varsa genel olarak çene cerrahisi ilgileniyor. Yakının hangi doktora gitti bilemem ama sen bir dış doktoruna görün. Yapabileceği bir durumsa kendisi halledebilir bir durum olabilir. Olamaz ise çene cerrahisine yönlendirir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
20 lik en arkada ki mi oluyordu onu çektirmedim ama dolgu yapıldı
Evet en arkadaki puşt diş 🥲 ağrımıyor mu seninki
şu an sıkıntı yok
Doktor ne alaka abi. Çene cerrahisine gideceksin ve sana yapılması gerekeni söyleyecek. Söyledikleri hoşuna gitmezse çıkar gidersin
Diş doktoruna değil cerrahi bölümüne al diyorsun randevuyu ya öyle de bi yakınım yirmilik dişini çektirdikten sonra yüzü davul gibi şişmişti korkuyorum ondan yani
Yani 20 lik diş problemin varsa genel olarak çene cerrahisi ilgileniyor. Yakının hangi doktora gitti bilemem ama sen bir dış doktoruna görün. Yapabileceği bir durumsa kendisi halledebilir bir durum olabilir. Olamaz ise çene cerrahisine yönlendirir.
Direkt çene cerrahisine almıyor zaten mhrs önce diş hekimine randevu almam gerekiyormuş :/
Aynen òyle bir durum.
Hepsi çekildi muhtelif yerlerde
Anlayamadım
Farklı klinikler farklı şehirlerde çekildi 4 tane yirmilik dişim
Hımm memnun musun gerçi hangisi nerede çekildi hatırlamazsın herhalde
Hatırlamıyorum 3ü normal diş gibi çıkmıştı hazırdı ama çürüdü çekildi öbürü gömülüydü dikişli alındı 3-5 gün şişlik ağrı oldu geçti
Gömülü olmayanda şişlik olmadı di mi?
Olmadı normal diş çektirmek gibiydi
Özelde mi devlette mi çektirdin
Özel
Teşekkürler
Geçmiş olsun
2016'da çektiler benim dişlerimi. Memnunum.
Doktorun ismini hatırlıyor musun veya kliniği
Almanya'da çekildi 😬.
Yeri dolmuyor aylarca
🥺
Üzülme
Ya çektiricem de güvenemiyorum memnun kalan varsa oraya gidicem
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Avrupa?
Evet
Herhangi bi özele git
Devlet sıkıntı mı diyorsun