AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet
Nasıl cerrahi mi ameliyatla mı çektirdin
1 tanesi dikişli 1 tanesinide dikişsiz çektirdim
Çürük müydü çok acıyor mu ne kadar sürüyor
Sağ taraftaki gömülüydü. Sonra dikiş felan atıldı. İşlem yarım saat sürdü. Yanağım şişti baya yeşil oldu. Sol taraftaki biraz çıkmıştı ama çapraz uzuyodu. Doktor tuttu tek seferde çekti 2 dk bile sürmedi tamam dedi. Kalk git 😂
Benimkiler sağlamdı çürük yoktu
Çürük müydü peki nerde yaşıyorsun
Çürük yoktu dedim ya
Anladım benimki çürük ya sol üstteki biraz gömülü gibi içi oyuk bu gün cerrahiye yönlendirdi işte
Ben çürük olduğu için çektirmedim. Hani bebeklerin dişi çıkacağı zaman kabarırya benimkide öyle olmuştu ama çıkmıyodu bi türlü 23 yaşındayım doktor bu saatten sonra çıkmaz bunlar dedi çektirdim. Sol taraftakide yanağımın içinde doğru giriyodu onuda o yüzden çektiler. İşlem sırasında uyuşturuyolar zaten bişey hissetmiyosun sonrasında yiyip içerken acıyo ama baya
Yok benimkiler öyle yamuk felan değil düz ama işte sol üstteki biraz gömülü gibi acaba normal mi çeker yoksa keser biçer mi onu merak ediyorum 😄 biraz da korku tabi
Kerpeten gibi bişeyle çekiyolar. Dişin onun tutabileceği kadar yüzeye çıkmışsa direk çekerler yok o alegle tutamayacakları kadar gömülüyse kesip biçecekler seni 😃😃
Aaaaaahhhhhh deme öyle şeyler 😄😄😄
Ben daha önce çektirdim zaten ama 20 lik ilk defa
Ben 3 tane çektirdim çünkü çıkamıyolardı ağrı yapıyodu
Son bi tane kaldı ama o çok zor biyerde baya içerde onu çektirmeye bende korkuyorum yüzümde şişiyo baya o yüzden yaz tatilinde düşünüyorum
Biraz çene yapınlada alakalı aslında büyük bi cenen varsa cektirmek daha kolay 😂
Çok geçmiş olsun canım umarım onuda kazasız belasız ağrısız sızısız atlatırsın benim hepsi düz ve çıktı ama sol üst ve sağ alttaki çürük oyuk ikiside çekilecek geçen bir ağrıdı gözüme kan oturdu ya beynim patladı resmen
Yani çenem geniş ama ağzım küçük 😂
O zaman zor 😂😂
Ahahah bakacağaaazzz
Benimde ağzım küçük doktorda baya söylendi hatta nasıl çekcezbunu burdan diye. Kafamdan tutup açtılar ağzımı çekistirdiler baya. Yanağım yırtılcaktı az kalsın ameliyattan sonra dişim değil yanağım ağrıdı 😂
Önce kızardi sonra sarı oldu. Hadi ben makyajla kapattım sen napcan 😂😂
Ahahaha ya kıyamam sana bak hele ne hale getirmişler seni bende 1 2 hafta evden çıkmam olur biter 😂
İş sorun olmucak mı
Yok ya sıkıntı olmaz
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ sen bilirsin ama çokda sorun olmuyo ben 3 gün sonra okula gitmeye başlamıştım
Sedece normal şeyler yiyemiyosun. Çorba, yogurt, dondurma. Bunlarla 1 hafta geçirmeye hazır ol 😂
Yok ya sıkıntı olmaz yerime birini ayarladıktan sonra sağlıktan candan önemlisi yok valla
Nerede yaşıyorsun
Ben iştahlı bir adamım özellikle tatlı dayanamıyorum zaten hep o yüzden bu hale geldi dişlerim bir de ben çok aşırı fırçalıyordum oda çok zararlı birşeymiş
Bi tanecik diş ya ( hem çürukmüş ) çektir gitsin 😂
Tabi efendim 😄 ya ben zaten 2 kere çektirdim ama vallahi hiç ağrı sızı çekmedim ama bu 20 lik dişi hep öyle bir anlatırlar ki ne bileyim işte aman ya kessinler parçalasınlar beni 😄
Dedimya normal dişler yüzeyde çünkü. Kesmeleri gerekmiyo
Artık benim korkcak bişeyim yok zaten ama sen korkuyosun 😂😂
Evet bunlar arkada alttakiler de mesele değil onlar en azından görünüyor ama üsttekiler aynada bakınca bile göremiyorsun ağzını yırtmak zorunda kalıyorsun
Tamam yırtarlarsa söyle dövmeye gidelim
Nerde çektircen
Yooo hiçte bile 😂😂
Hahah olur söylerim izmirdeyim ben Demirköprü diş hastanesi
Yok onu sormadım
Devlet hastanesimi başka hastanemi diye
Devlet hastanesinde 1 ay sonraya çekim günü veriyolar ben ilk ikisini öyle çektirdim
Üniverste hastanesinde aynı gün içinde çekiyolar
3. yü diş hekimliği fakültesinde çektirdim
Devlet hastanesi yok bana pazartesi gün verdi zabah zabah 8:30 da
Cene cerrahisine ilk defa gitceksin dimi
İnsta verem mi
Yok
Sorulara cevap vermen yeterli
Yani cerrahi dedi ilk defa daha önce hep gittim normal çekti
Şimdi bu yirmilik dişini göstermek icin gitceksin ya pazartesi cekmezler. Muayene eder çekim için başka bi gün verirler bende öyle oldu
Ben bu gün normal muayene gittim oda pazartesi cerrahi ye randevu verdi şimdi gideceğim birde cerrahi bakıp randevu mu verecek
Evet
Hım anladım belki çeker ya belli olmaz
Beni normalden cerrahiye yönlendirdiler. Cerrahiye gittim 2 hafta sonraya randevu vercekti ama sınav zamanıma denk geliyo diye almadım. Sonra tekrar gittim bu sefer 1 ay sonraya verdi oda ablamın düğününden önceki hafta oluyodu onuda istemedim
Velhasıl Haziran sonu gittim doktora ağustosun sonunda çekildi 😂
Hadi ya bakalım hayırlısı gidelim görelim ne diyecekler ne yapacaklar
👍👍👍
Kurtuldun ama şimdi rahatsın
Evet aslinda o cekilmediği surede ağrısı gecmişti ama tekrar ağrımadan yaz tatilinde aradan çıksın dedim
En güzeli ertelememek gerekeni zamanında yapmak muhabbetin güzel konuşmak istersen instadan yaz ___darklord___10 alt çizgiler üçer tane
Neden darklord anlatsana biraz
Siyahı seviyorum karanlığı gücü hızı adrenalin lorda gelince baskın ve yönetici bir karakter olmam
Peeeeki
Ama buranında dm kısmi var biliyosun dimi
Biliyorum ama ne gerek var güzelce konuşalım tanışalım anlaşalııııım sen bilirsin sen nasıl istersen bende imara kullanıcı adımı yazdım oraya istersen mesaj atabilirsin