Evde uygulayabilcegim çözüm yok mu 😕😩
şöyleki duşumu alıyorum e şeyde yapıyorum lif iki günde bir duş alıyorum e kilodumuda degiştiriyorum allah için bana bir çare bulun
doktorsal bi sıkıntı yok 😕evde yapabilcegim bir karışım yok mu önceden böyle olmazdı niye oldu şimdi bu insan içine bile çikmak istemiyorum
şöyleki duşumu alıyorum e şeyde yapıyorum lif iki günde bir duş alıyorum e kilodumuda degiştiriyorum allah için bana bir çare bulun
doktorsal bi sıkıntı yok 😕evde yapabilcegim bir karışım yok mu önceden böyle olmazdı niye oldu şimdi bu insan içine bile çikmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka illa olucak ama anormal görüyorsan kilo almanin etkisi olabilir yedigin içtiğin seyler olabilir pamuklu iç camasiri tercih edebilirsin ic çamaşırsız yatabilirsin belirli araliklarla öyle yani
İc camasirina nioli yağı damlat illa bisi lazimsa
Açıkcası ped kullanmadan dışarı çıkamam akıntı oluyorum ıslak kilot no olmaz yani
Böyle vücut için kullan diyebileceğin bişey var mı
Geceleri dedik zaten iç camasirsiz çıkılır mi knk shajhsgahahha ve o da havasız bırakacağı için sağlıklı bisi değil senin yaptigin. çok önemli yoğun günler içindir günlük ped ya. Peçete ile kurutacan oldu mu
Sen kullanmıyon mu gün içinde ped 😱
Yani roll on diyebilirim deo yerine, haftada bir eldiven kesesi yapabilirsin vucuduna
Kullanmiuom önemli bir gün olması lazım
Onu her banyoda yapıyorum anneme kendimi koklatıyorum yok diyo ama bazen ekşi kokusu geliyor anlamadım gitti öf ya keşke biri bana objektif olsa gerçekten kokuyomuyum yoksa kokmuyomuyum sinirim bozuluyo
Oha çok şanslısın kilodun yani kuru mu kalıyo hep 🥺
Her banyoda da yapma cildin tahriş olur da hepimiz terliyoruz terini değiştirdin mi tamam ya cok kasma
İnsan bunalıyo ya 😕
Üveys Rocher in olyanus algleri rollonu var. Tavsiye ederim.
aktardan şap taşı al. koltukaltlarına ve mncığının etrafına ıslatarak sür. hemmkararma karşıtı hemde kokuyu keser. inanmıyosan arastır
Başka bi çözüm var mı bildigin
başka yok. bu dedğimi göz ardı etme. teri keser, kokuyu önler, kararmayı giderir. ucuz ve etkili.
Ter bezlerinle alakalı doktora falan git
Doktorluk sıkıntı yok, 😕
Rolonlar var onları kullan koku kalmaz