Burda 20 saniye bilek büktügüm icin cizgiler oldu hemen Ben hayatimda 2 kere agir depresyon gecirdim ve bunlarin hepsi cildimi vucudumu dengemi bozuyor misal 1. cildimi nemsizlestirdi elastini gitti asiri tayifladim ozaman 55 kilo iken 50 olmustum...-> neyse burdan iyilesmeye basladim ve 50 kilodan 70 kadar ciktim ama baya nemlendirerek her aksam üsenmeden bakim yaparak düzeldi vucud cildim ve yani dolgun gögs popom vardi... yine depresyona girdim sebepsizce girmiyorum bu depresyonlara onu baska zaman yazarim da ve kendime gelirken mutlu oluyordum bence dis görünüsün seni mutlu ediyorsa tamamdir yine girdim birdaha girmicem birdaha olmucak vucuduma zarar vermesine izin vermicem dedim hep yine oldu ya hayatta sogdum yine bide 70 kiloyum baya dolgun hatlara sahibim yani birde onlarin cöküsünü izlerken eridim ama elimden birsey gelmiyordu bende ki bu depresyonlara olmucak desemde oluyordu cildim yine nemsizlesti yumsadi tas gibiyken 65 düstüm ama yani dolgun nemli saglikli vudun olsun ister 50 düs yumsadi biseyler oldu bu 1 hafta yemek yemedim aclik hissetmedim 😔 Uyuyamadim simdi bana göre cild derim inelmis gibi elime agir bir poswt alayim hemen iz yapiyor derim cok gücsüzlestu böyle degildiiiii napicam cild kalinlastirici bir yöntemler var mı hyaluron mu iceyim bakin foto da damarlarim iyice belirgenlesro cok kötü yine belirgindi ama bu kadar degil cok mutlusuzum depresyona girdigim sevepleri gectim cildime güzellik takintilarima ynaiyorum var mı caresi
Pek o soru nj göremedim profilindede sen erkeksin ya sende kötü durmaz can ben bayanim bendede deprwsyona girdim depresyon benim derim den tut davranislarima Kadar bas ucumdan ayagima kadar etkiliyor bilmiyorum keskn bir cözümü vardir ki
Aynen herkes öyle seviyormus da ne bileyim hafif damar guzel duruyor zaten de neyse ben nemlediriyem bide Vitanmin D depot edeyim sende al istersen Vitamin D yi cilde iyi geliyormus
En İyi Cevaplar