Gercekten cok saf saftirik biriyim. Etrafimdaki cogu kiside diyor bunu. Annem temiz gunahsiz goruyor ama bazi insanlar cok dalga geciyo. komik duruma dusuyorum surekli verdigim tepkilerle. Nasil saf olmam arkadaslar ya?
Cevabın nedir?
Bu senin değiştirmeye çalıştığın şey Dünya üzerindeki herkeste olsa ozaman Dünya Barışı sağlanır ya da temiz bir yaşam süreriz. Kendinde olan özelliğin farkında bile değilsin. Saflığın , doğallığının temizliğinden gelir. Bunu arayan bir sürü erkek var etrafta. Bunu değiştirmeye çalışmak yerine neden bunu doyasıya yaşamayı tercih etmiyorsun ki. Arkadaşlarının dalga geçmesinin sebebi onlar bu kadar temiz olamadıkları için olabilir mi? Birde böyle düşün istersen bırak etrafındakilere göre yaşamayı KENDİN İÇİN YAŞA :)
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu okurken bile 2 dk guldum 😂😂😂
123 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAglama aglama tamam tatlim kitap okuyabilirsin diksiyon derslerine gidebilirsin ve en onemlisi soyleyeceginu 2 defa dusunmek senin durumunda olan birisi icin bnce bunlar yeter gibi ablacim
Cevap sahibi+1 yılSaf saftirik birisiyim dedin ya ben ona guldum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa olurmu oyle sey gulum bir abi tavsiyesi vermeye calistim seni kirdiysam kb ama calisarak dedigin gibi cozulebilecek bsy sdce brz emek harcamn gerekicek bnce de yapabilirsin 😊
Cevap sahibi+1 yılYoyo asla birakma bence dus uzerine cunku kendini uzuyorsun uzmeye degmez kendini cabala lutfen sen dediklerimi yapmaya calis bence eminim duzelir tatlim 😊
Cevap sahibi+1 yılYoo utanmadim tatlimda bilmem oyle geldi icimden pek acik yorum yapmayi sevmiyorumda ama bir pisman olmadimda degil ama gecti artik ama bak sakin vazgecmek yok kitapta onerebilirim istersen kurslarda basla mutlaka hatta yabanci dil kursuna gidebilirisn cunku insanin zeka seviyesini artiriyor 😊
Cevap sahibi+1 yılYaza bsy kalmadi tatlim o brz bekleyebilir hem o zmna kdr kendini brz gelistirmis olursun😊 bnce gulum hic oyle dusunme cunku bu kendini degistirmek degil cunku karakterin degismiyor sdce seni daha hanim hanimcik daha oturakli ne konustugunu bilen bir kadin yapmaya calisiyoruz tatlim 😊
Cevap sahibi+1 yılBncr guzel sonuclar alicaksin tatlim korkma kendinden emin ol 😊
Cevap sahibi+1 yılSence bir daha gorusebikcek miyiz ki 😊
Cevap sahibi+1 yılSabahattin ali ve oguz atay okuyabilirsin iyi yazarlardir ikiside tatlim umarim hersey istedigin gibi olur cunku hersey sende bitiyor bak bun buyuk harflerle yaziyorumki unutma KENDINE GUVEN allah yardimcin olsun gulum 😊
Cevap sahibi+1 yılKendimi hazir hissetigimde size mesj atarim olur mu 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim tatlim yardimci olabildiysem ne mutlu bana 😊 iyi geceler 😉
O zaman konuşmadan önce düşün ve az konuş. Seninle dalga geçenler de kendine baksın. Bunu yapmaları haksızlık, seninle dalga geçmeye hakları yok. Öyle insanlardan uzak durmaya ve muhatap olmamaya çalış. Yoksa karakterini zedeler ezerler. Onlar kötü olabilir ama sen de dalga geçilmesine fırsat ve izin verme. Unutma; Allah seni ve hepimizi dalga geçilemeyecek kadar mükemmel yarattı. İnsan, yaratılmışların en üstünü
22 Yorumla
bir kac kisiden kazik yiyince canin yaninca sen de ogrenirsin can yakmayi merak etme. her sey zamanla
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
+1 yılSaf değilsindir etrafındaki insanlar sana karşı çok uyanıktır kalbin güzel olabilir insanlar bunu kendi menfaatlerine göre kullanıyorlardır kendine gerçek arkadaşlıklar edinmeye çalış
14 Yorumla- +1 yıl
Saf değilsin insanlar sana bunu söyleyebilir ama bence değilsin sadece iyi kalplisin insanlarda bunu yanlış anlıyor
- +1 yıl
insanlar olmadığın birşeyi sana yakıştırmayı sever kıskandıkları için sen saf değilsin sana bunu diyenler kendilerini birşey zannedenler bunu takma kafaya sadece baze şeylere hayır demeyi öğrenmelisin
+1 yılDelinin zoruna bak ya. Yalan dolan veya kurnazlık ile nereye varacaksın? Seni bir tek Allah takdir etsin, yeter!
22 Yorumla- +1 yıl
Bilmesem böyle bir yorum yapmazdım. Fesatlık düşünmeyen, içimde şeytanlık olmayan insanlar tabii ki çabuk oyuna gelirler. Başkaları da sen ne kadar aptalsın içi laflar ederler. Oysa akıllı olmak ve iyi niyetli düşünmeyi aynı anda yaşatabilirsin. Saflık ile aptallığı veya iyi niyetli olmakla cehaleti birisine karışırma. Seninle dalga geçenler bunu karıştırıyor belliki.
+1 yılCan çıkar, huy çıkmaz.
Ben de ayniyim da..
Elden bir şey gelmez.12 Yorumla- +1 yıl
Kestirip atmak yanlış 😊
Saf demek temiz iyi niyet ve güzel insan demek istersen senin kendini gelistirmene yardım ederim sana koçluk ve nerde nasıl hareket vs konularda yardımcı olurum
11 Yorumla
+1 yılYüzün yırtılır zamanla hayat bir tokat atar, biraz canın yanar ama artık olgun birisisindir.
12 Yorumla- +1 yıl
Tabiki büyü erken büyü. Hayat daha anlamlı
Gizli Üye(36-45)+1 yılölebiliyorsan saf temiz öl , beceremiyorsan kendini insanlığa armağan et öyle Çok yaşa, en şereflisi...
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok yaşa demedim öyle ge ber dedim... mahkemeye versek para alırız ks den akıllı olun laaaannn
Cevap sahibi+1 yılen şerefli ölüm aslında mesele ölümde değil ölümü haketmek ben mesela ölümü haketmek dinlenmek huzura çekilmek olarak düşünüyorum ama dünyada insanlığa ne bıraktın en önemlisi o? ince bir şiir bırakayım sen anla çok alkollüyüm bilmem anlatabildim https://www.youtube.com/watch?v=D-9HXyXbWZImi ?
ark cevrenden ıdol edın ama saf olmasın ıdol secıcegın kısı :)
13 Yorumlaokuyarak tecrübe edinerek biraz acı cekerek zamanla
11 Yorumla
+1 yılaynı benim gibisin. akşam arkadaşlarla da konuştuk ben de değişemiyorum. samimiyim lütfen önemse
141 Yorumla- +1 yıl
ben psikolğa gitmeyi düşünüyom. mesaj atabilir misin
- +1 yıl
çünkü evleneceğim biri var. bazen çok farklı tepkler veriyorum
- +1 yıl
tamam
o da var - +1 yıl
bazen bana da kurnaz diyorlar. başka neler düşünyosun. kendim gibi birini ilk defa buldum
- +1 yıl
sağlılkı bir çocukluk yaşadın mı. biz bence mükemmelliyetçiyiz. başka ne gibi özelliklerin var
- +1 yıl
Mukemmelliyetcilik var biraz. Mesela hata yapmaktan nefret ederim karalar baglarim. cocuklugum sessiz gecti yani kotu degildi ama 5 yasima kadar hatırlamıyorum. Sanki yasamamis gibiyim. Biraz dikkatsiz biriyim bide. Saf olmam karakterim benim belkide degismek degilde biraz geliştirmek lazim
- +1 yıl
aynen. bir şeyleri farketmeden yanlış ifade ediyorum. ciddi şeyleri komik analtoyrum.
bir şey anlatırken konudan konuya geçiyorum. konuşurken bazı şeyleri atlıyorum karşımdaki bilyo olarak kabu lediyorum bunlar da var mı - +1 yıl
bir erkek olarak vakurlu olmaya çalışıyorum ama ciddiyetimi kendi elimle kaybettiriyorum
. yarın bir gün evleneceğim eşimin yanında da böyle olmak istemiyorum. ger. i korkak biri olduğumu bu özllikleimi anlattım sevgilime - +1 yıl
ondan mesaj at dedim ya. ilk benim gibi birni buldum sen daha önce karşılaştın mı. ciddi ciddi görüşmek isterim
- +1 yıl
psikoloğa gitmiştim daha önce bir şeyin yok demişti. özele gitmek gerek.
bu arda geçen gün radyo dinliyordum bir uzman vücüdun çakralarından bahstti duydun mu böyle bir şey - +1 yıl
birbirimze yardımcı olalım ne dersin.
- +1 yıl
zamanla grlişirşndedi. ama beni rahatsız ediyo. değiştirdiğin özelliğin oldu mu. ben de oluyo bazen. ben parayı seviyorum ve hassas biriyim. bizim kafamız dar. insalara hep aynı yaklaşıyoruz bakalım neler olacak
- +1 yıl
bizim bazı çakralarımız kapanmış. nette bununla ilgili makaleler e bir bak eminim tam da aradığım soru diyeceksin. sen yardım etöme taraftarı değilsin de ben etmeye çalışayım
- +1 yıl
yeni bir yazı okuyorum çok iyi ya bende pek bakmamıştım daha önce. bakar mısın netten
- +1 yıl
yeminle akşam ben de dedim ki arkadaşa aslında konuşmasam sorun kalmayacak. mesela bir şey oluyo hadi bakalım hmmm diyorum bu insanları rahatsız ediyomuş:) aynı bensin ya. çok konuşuyoruz sanırım
- +1 yıl
yeni bir face açmıştım. fatih yılmaz adında ekler misin. yds ile ilgili bir profıl resmi var. ordan görüşelim olur mu
- +1 yıl
çok güzel yöntemle varmıl acaba işe yarıyo mu ki
- +1 yıl
yo birbirimize tecrübelerimizi anlatırız yol gösterriz. fikir alışverişi bunun neyi kötü. yalan söylediğimi düşünmüyosun sanırım. çok ısrar etmek istemiorum ama görüşelim istemzsen engellerisn. sen nerde yaşıyosun
- +1 yıl
neyse ben uyuyorum görüşürüz
- +1 yıl
bu arda buldum bizim7. çakramız kapalı sonra aöarım onu artık. gözlerim ağrıdı. tekrar görüşürüz:)
- +1 yıl
günaydınnn
- +1 yıl
nasıl gidiyo
- +1 yıl
nerelerdesin
- +1 yıl
ben başaracağıma inanıyom şahsen. bir de iimiz de mesaj atamıyoz ya. kötü. daha soracam şeyler var.
- +1 yıl
bni biliyosun dünden beri.:)
ya benim cinsel isteğim çok aşırı sen de nasıl. bence beni bu da etkilyo herşey i çok yavaş yapıyorum acaba dikkat eksikliği bundan mı. uzun süredir günde en az iki kez mastr. yapıyorum bilmiyorum. bir türlü azaltamıyorum - +1 yıl
teşekkür ederim saf kardeşim. samimi bir cevap
- +1 yıl
canım mesaj atabilyo musun artık. görüşelim ya nerelerdesin. bir şeyler yaptın mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sen busun ama hic mi komplo teorisi dusunmuyorsun olaylarla ilgili. Bana hep cok safsin diyorlar. Hem arkadaslarim hem ailem hemde erkekler :( ama ben gormezden gelmeye çalışıyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence her iyiligin altinda bir sey ara ancak. boyle duzelebilirsin
Cevap sahibi+1 yılYani ama ben baska yöntem bilmiyorum
+1 yılBu sana bağlı olan bişey değil zamanla olur bu sen sadece yaşadkların dan feyz almaya bak. ip büküle büküle kaytan insan s*kile s*kile şeytan olur
10 Yorumla
+1 yılbayanların en safı erkeklerin en kurnazından 1000 kat daha kurnazdır geç bu işleri yaaa.
00 YorumlaBulunduğun ortamlarda iyi gözlem yaparak başlayabilirsin , ayrıntılara dikkat et mesela mimklere sözlerdeki inceliklere falan
01 Yorumlabence sen kalbi temizsin sen deyil sana gülenler utansın canım
10 Yorumlasaf doğmuşuz biz
saf doğmuş yüreğimiz
kimine göre ter temiz
kimine göre enayiyiz
İmdat Halli02 Yorumlaben de öyleyim vur kafasına al ekmeğini diyolar
03 Yorumla- +1 yıl
Ben açınca her şeyden şüphelenmeye başlamıştım sonra yeniden kapattım. Biraz dengede gibi ama yine safım işte. Sen de yapabilirsin her şeyin altında birşey ara sonra fazla şüpheci olmaya başlıyorsun zaten. Sonra eski haline dönmeye çalış bırak birşey arama artık. Biraz şüpheci biraz saf olmaya başlıyorsun. Ben biraz böyle dengeledim sende dene istersen kanks
Soğuk kanlı vicdansız birşey ol
03 YorumlaBence çakalsın
112 Yorumla
+1 yılKendi kendine gelistirebilrsn
01 Yorumla
+1 yılplaygirl havaları he
01 Yorumla
+1 yılBöyle kall
01 Yorumlauyanık ol
06 Yorumlabence cok se x y sin
022 Yorumla
Devamını Gör(8)