Kendimi nasik daha iyi gelistirebilirim dovuste? kiz arkadasinizin dovusmesini ister misiniz?
İki soruya da cevap bekliyorum:)
İki soruya da cevap bekliyorum:)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben çok saldırgan bii kişiliğe sahibim lise 1 de ilk dayağımı yedikten sonra hırslandım her boka sataşmaya başladım. şimdi ise kendimi gelişmiş hissediyorum en azından dayak yemiyorum. karşı taraf hasarlı oluyor
Ben de oyleydim kac kere erkek dovusmuslugum vardir ben hic dayak yemedim ama hirslaniyorum surekli cunku icimde nefret ve hirs var
Kickboks 'a git atmosferi görünce gaza gelirsin zaten
Gidiyorum
Profesyonel eğitimini almalısın
Kız arkadaşım dövüşmeyi bilse iyi olurdu. Birbirimize sinirlenince kapışıp, güzel bir dökerdik içimizdeki siniri. Sonrasında da sevişirdik yorgun argın😄
bir arkadaşınla bunları çalışabilirsin, eğitim veren yerlere gidebilirsin. evet kendini koruyabilmeli kız arkadaşım, güçlü olmalı, ben olmasamda gözüm arkamda kalmamalı
Kuzenim beni calistiriyor her gun
Cevap
15Cevap
her bayan kendini koruyabilmeli zaten, hedef hep zayıf olanlar seçiliyor. o yüzden dövüş sanatları iyi bir tercih olacaktır. en son çare karşı koymaktır. kimse kolay yem olmamalı. yeri geldiğinde sağlam bir dayak atmalıdır.
yakın dövüş mü uzak dövüş mü bence Krav Maga ögrenmelisin bütün savunma ve saldırı becerisi yüksek bir dal
Oncelikle ben benim ofkemo bastirabilcek kadar guclu bir kiz isterdim ikinci olarak psikolojik saldirilardan basla guclenmeye
Orayi geceli cok oldu psikolojik olarak çok fazla gucluyum hayat iste beni 13 yaslarindan beri gucluyum boyle sanki duygularimi aldirmis gibiyim sinirlenirim hemen sonrada ondan bundan hirsimi cikartirim çok pis tersim
Sen kendini cok mu akilli saniyorsun
Sormadim ama neyse
Dövüş sporuna git. Bu yaşta başlayacağın için en uygunu kick boks olur diye düşünüyorum. Bir de eve kum torbası al, onun cidden çok faydası oluyor :D
isteyeceğim en son şey bu olur. Hiç hazetmem erkek gibi tavırlar takınan kızlardan. dövüş nedir ya. yemek yapmayı öğren temizlik öğren önce.
Yav he he
evet cevabınla nasıl bir tip oldugunu artık anladım turkish kezban
Evet kezbanim yorum yapmak zorunda değilsin zaten sorduğm soruyla verdiğin cevap çok alakasiz aklin sira trollleyeceksin oyle mi kusura bakma bunlari baskasinda dene benim ne yapacağim neyi sevdiğim seni ilgilendirmez nerden biliyorsun belki dediklerini yapiyirum belki yapmiyorum ama sonuc olarak seni ilgilendirmem o yuzden simdi sek
soruma cevp bekliyorum demişsin bende cevap verdim. Senin duymak istediklerini söylesem onlar cevap olmazdı. Katlanamıyorsan soru sorma kezban
Kesinlikle izlerim çekirdeğimi de alırım ayıranıda ben döverim :)
Hm ok
dövüş salonuna yazıl, iyice kendini geliştir sonra kapışalım seninle, bakarsın kum torban olurum enerjini atarsoın
idolün Bruce Lee olsun, zaten gerisi kendiliğinden gelir..
Evet beraber dövüşürdük guzel olurdu.
insanlıkta daha dikkat çekici olmazmısın
Hayir
Dövüş ten çok sporcu olmasını çok isterim.
Judo ya git
ya allah de giris
kaç yaşındasın?
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar