bir bucuk yil once ciddi bir iliskim vardi ayrildi benden boslukta kaldim bi kac kisiyle gorustum ama olmadi bir sekilde sinav senemdi zaten ve ask mesk cok aklimda yoktu derslere odaklanmistim sinav bitti yerlestim derken artik ciddi bir yalnizlik icinde oldugumu fark ettim normal arkadaslarim vardi okuldan dershaneden falan ama onlarla da sık gorusmemeye basladim surekli evdeyim dizi izlemek bile keyif vermemeye basladi hayattan bir zevk almamaya basladim birkac hafta once biriyle konusuyordum acikcasi iyi gelmisti bana yalnizlik cekmiyordum ve davranislari olsun kibarligi olsun cok hosuma gidiyordu bana cok iyi davraniyordu birden iletisimi kesti hayatinda bir seyleri yoluna koymak istedigini soyledi bende dicek bisey bulamadim tabiki gidene kal desem kalmaz sonucta ama bir sureligine de olsa beni o yalnizliktan kurtarmisti ve gidince o yalnizliga daha kotu bir sekilde battim artik yeni biriyle nasil taniscagimi bile bilmiyorum tanismali miyim onu da bilmiyorum sadece hayatimda deger verebilcegim bir insan olsun istiyorum arkadas sevgili hic fark etmez iyi bi insanla guzel bi bag kurmak istiyorum ama asla olmayacak gibi hissediyorum cok depresif mi davraniyorum bilmiyorum sadece mutlu olmak istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum bazen yasamayi unutmus gibi hissediyorum sizce ne yapmaliyim sosyal medyadan begendigim birine ilk adim atmali miyim mesela yoksa kader mi cikarmali karsima kendim icin nasil cabalayabilirim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bana bir şans verecek olsan seni çok mutlu edebilirm
her şey bitti ask mesk kaldı demekki rahatlik batıyor artık sana
eskiden bu uygulamada insanlar gercektwn birbirine yardim etmeye calisiyordu artik sanki rencide etmwk icin yorum yapiyor gibisiniz yalniz hissediyorum diyorum rahatlik batmis diyorsunuz nasil bi rahatlik batabilir acik acik bok gibi hissediyorum mu demeliyim hayatimda ask ya da arkadaslik bi sevgi kurmak istiyorum robot gibi yasamak iatemiyorum normal olarak umarim baskalarinin sorunlarina da bu sekilde yorum yapmazsiniz alt tarafi bir uygulama olsada insanlar kirilabilir uygulamanin amaci da bu degil zaten
İşte tamda bunu yasattigima sevindim çünkü sevgilin olsa seni böyle kıracak ya da arkadaşın dostum dediğin kankan arkadan seni vurup böyle üzecek bak bedavadan sana sevgili ya da kanka kazığı yasattim sevinmelisin tatlım
ben dost kazigi da sevgili kazigi da yedim zaten ve oncesinde bu kafada oldugum icin soguk bir insana donustum baslarda kafa yordurmadi ama zamanla o yalnizlik koymaya basladi her insan ayni degildir sonucta x kisisi bana bunu yapti diye z kisisi de yapacak diye bir sey yok hayatimda deger verdigim bir insan olsun istiyorum sadece birliktw gulup birlikte aglayabilecegim bir insan olsun bu hayati daha fazla bos beles yasamak istemiyorum sevdigim insanlarla guzel anilarim olsun buyudugumde tum gun duvari izledigim zamanlari hatirlamak istemiyorum
Nerelisin gel sevgilim ol
İzmir'de yasiyorum
Uzakmisiz
tesekkurler yine de yazdigim koca yaziyi okumussun sende biseyleri bos vermis olsan da bu kadar karamsar davranma umarim hayat karsina guzel insanlar cikarir
Ben insan sevmiyorum profile bakarsan anlarsın bereket tanrisinin simgesidir yani insanların ne yapmak istediği açık ortada bana sorarsan yalnızlık her zaman daha güzeldir anlıyorum sen sıkılıyor sun tek başına dertlesexek konuşacak insan arıyorsun ama insan yok inan ortada
profili yeni anladim somwosmwksmwksn yalnizlik mantiksal olarak guzel bisey seni uzebilecek biri yok ama bunu kabul etmek kimsenin de seni mutlu edemicegi anlamina geliyor bir sure sonra etrafinda insanlarin mutlu oldugunu gordugunde imrenmeye basliyorsun iste
Önceleri imrenmek güzel geliyor insana ama o imrendiklerininde rol yaptığını anlayinca daha kötü oluyorsun haklısın illa olumsuz bakmamak lazım mutlaka pozitif olaylar da olabilir cok mutlu edecek insanlarda cikabilir karşımıza
Her şey düzelir sen acele etme
Tatlim kimse okumas cok uzun