Kendim icin nasil cabalayabilirim?

bir bucuk yil once ciddi bir iliskim vardi ayrildi benden boslukta kaldim bi kac kisiyle gorustum ama olmadi bir sekilde sinav senemdi zaten ve ask mesk cok aklimda yoktu derslere odaklanmistim sinav bitti yerlestim derken artik ciddi bir yalnizlik icinde oldugumu fark ettim normal arkadaslarim vardi okuldan dershaneden falan ama onlarla da sık gorusmemeye basladim surekli evdeyim dizi izlemek bile keyif vermemeye basladi hayattan bir zevk almamaya basladim birkac hafta once biriyle konusuyordum acikcasi iyi gelmisti bana yalnizlik cekmiyordum ve davranislari olsun kibarligi olsun cok hosuma gidiyordu bana cok iyi davraniyordu birden iletisimi kesti hayatinda bir seyleri yoluna koymak istedigini soyledi bende dicek bisey bulamadim tabiki gidene kal desem kalmaz sonucta ama bir sureligine de olsa beni o yalnizliktan kurtarmisti ve gidince o yalnizliga daha kotu bir sekilde battim artik yeni biriyle nasil taniscagimi bile bilmiyorum tanismali miyim onu da bilmiyorum sadece hayatimda deger verebilcegim bir insan olsun istiyorum arkadas sevgili hic fark etmez iyi bi insanla guzel bi bag kurmak istiyorum ama asla olmayacak gibi hissediyorum cok depresif mi davraniyorum bilmiyorum sadece mutlu olmak istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum bazen yasamayi unutmus gibi hissediyorum sizce ne yapmaliyim sosyal medyadan begendigim birine ilk adim atmali miyim mesela yoksa kader mi cikarmali karsima kendim icin nasil cabalayabilirim
Kendim icin nasil cabalayabilirim?