ilk kez bugün yasadık bi seyler ve ileri gitz tik, vedalasırken sarıldı falan, isimiz bittiginde de tatlı tatlı hareketler yaptı. Sonra yazdı eve gecince yaz falan diye, deprem olmus bebis korkma falan da yazdı. ama daha bende numarası bile yok ve aska ciddi dusunucek bi cocuk degil. Kendime nasıl cok baglarım ya gercekten ben iliski yurutebilen bi insanım ve karsımda da dengeli bir insan var cocuk gibi degil. ben okeyim ama onu bilemiyorum zorlamak da istemiyorum ama bence birlikte guzel olabiliriz
Güncellemeler
+1 yıl
2 gun sonra tekrar bulusucaz ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence onunla konuşmayı deneyin
numarasi yok ama fanfinfon. cocuk ciddi kesin evlenir...
guveni cok kez kırılmıs bana anlatmadı bunları ama biliyorum bir yerden yani hemen guvencek bi cocuk degil o yuzfen Şu an beni deniyo bence
deniyor aynen yarin bi test surusu yapar.
Daha numarası bile yok ve tik tık adı altında hersey yaşanıyor ne güzel hayatlar varya
ee genciz yani pisman degilim pisman olacagim bir seyi de yapmam eger olursak oluruz olmazsak da okey ben buyuk bir sey cok fazla beklemiyorum
Okey genç tık Tika devam o zaman herkese tiklat pişman olacagin zamanda gelir hatirlarsin
Çok zor görünüyor
ama simdiden bile boyleyken aramiz kendime bence biraz daha baglayabilirim, iki gun sonra tekrar bulusucaz sence ne yapmalıyım
Erkekler cinselliği yaşadıktan sonra kolay kolay bağlanmaz eğer cinsellik yaşadıysan kötü kalpli duygusuz kız rolüne girmelisin diğer türlü erkek için biz caziben kalmaz ekrekler masum kız sevmiyor sakın inanma
eski sevgilim masumluguma asik olmustu cok flortu falan olmasina ragmen, ama bence de bu cocuga cok yuz vermezsem belki kazanirim ya (psikologlar falan erkeklerin cns likle baglandıklarını soyluyorlar)
Yanlış psikolog dinlemişsin. Cinsellik sonrası kadınlarda bağlanma hormonu salgılanır. Erkeklerde ise bu hormonu yani bağlanma hormonunu sağlamak için sana bir bilgi vereyim aklına yatarsa uygula " bir erkekle ortak bir amacın olursa o erkek sana daha cok bağlanır" mesela ortak bir amacınız hedefiniz olmalı o konu üzerinde birlikte calisinca erkeğin beyni o kadına bağlanıyormuş
mesela ne yapmalıyım sence
Benim erkek arkadaşım youtuber olmak istiyor kaç senedir olamadı ama yardımcı oluyorum destekliyorum bu şekilde bağlandı bana kendisi tam bir kötü erkek öyle düşün
Yarın birgün YouTuber olsa iki güzel kız çıksa karşısına o zaman görürüm bağlandı mı bağlanmadı mı :D
ahahah ama simdi ben bu cocukla ne yapabilirim kş yani ortak yonumuz de yokk, spor yapıyo, okumaya niyeti yok ama ailesi en iyi özel okullardan birine gönderiyo, kavga cıkarıyor her yerde herkes bunu tanıyo, cok rahat bi cocuk yani ben bu cocyga ne konuda yardım edebilirim ki? her konuda esitiz hem parayla falan da bi sey yapamam etkilemez onu yani
Çelik halat ile