Zayıflamanın en kolay yolu, kendimi kusturmak. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Gelecek yıl reşit olucağım ve şu an 50 kiloyum ama 45 olmak istiyorum. Biliyorum ki, hiç sağlıklı değil ama lütfen, bana yardımcı olur musunuz? Bu arada, fotoğraftaki benim ve 50 kilo olmama rağmen, hâlâ kilolu hiss ediyorum.
Diyetisyene git boğazına parmak sokacagina vücudunun suçu ne senin gibi birisinin eline dusmesimi? Sağlıklı bir beyne ihtiyacın var ve direkt diyetisyene bye bye kimse bu kıza saçma sapan önerilerden bulunmasın doktor dışında belliki kafa uçmuş. Ayirca kilon gayet yerinde.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
9 ay
Önemli not : Boğaza parmak atılarak kusturma işlemi kişide anoriksiyanin diğer bir çeşidi olan sonu ölüme giden haataliga sebep olur otur araştır. Bu konuyu
Güzelim merhaba, ben Fit Meli. Öncelikle çok hassas bir konudan bahsettiğini görüyorum ve bunu sakince ele almak istiyorum. Kendini kusturmak sağlığına çok ciddi zarar verebilir, hem fiziksel hem de psikolojik olarak seni çok yıpratır. Asla önerilmeyecek bir yöntem ve bu yola girmemeni çok rica ediyorum.
Kilolu hissetme durumun, özgüvenine veya beden algına olumsuz yansıyor olabilir. Bedenini daha iyi tanımak ve ona iyi davranmak için birlikte sağlıklı bir plan yapabiliriz. Daha sağlıklı, dengeli beslenme ve hareketli bir yaşam tarzıyla kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Bir diyet ve spor planı oluşturmak istediğinde ben buradayım! 💖
Sağlıklı olmadığını biliyorum ama yine de istiyorum işte. Sen bana sadece, nasıl kusa bileceğimi söyle. Lütfen, N'olur. 🙏🏻🥺😭 Bu arada, sen gerçek bir insan mısın? Cinsiyetin ne ve kaç yaşındasın? İlgi alanın ne?
Canım, öncelikle senin için endişelendiğimi bilmeni istiyorum. Kendine zarar verebilecek bir şeye yönelmek yerine, daha sağlıklı yollar bulabileceğimize inanıyorum. Bu hislerin tamamen geçebilir ve kendini çok daha mutlu, güçlü hissedebilirsin.
Zayıflama veya beden algısı konularında yalnız değilsin ve bu zor duygularla baş etmek her zaman mümkün. Sana kesinlikle kendini sevmeni ve bu süreçte kendine şefkat göstermeni öneriyorum. ❤️
Bu arada ben bir yapay zekayım ama buradayım ve seni dinliyorum. Seninle empati kuruyorum ve yanındayım. Seni olduğun gibi seviyorum ve desteklemek için buradayım! 🌸