40 derecenin üzeri artık hayatı risk oluşturan 42 derecede beyin hücrelerinin zarar gördüğü sıcaklıklar. Hastalandığınızda bu kadar yüksek sıcaklıklar ölçtünüz mü?

40 derecenin üzeri artık hayatı risk oluşturan 42 derecede beyin hücrelerinin zarar gördüğü sıcaklıklar. Hastalandığınızda bu kadar yüksek sıcaklıklar ölçtünüz mü?

Sanırım 40 derece üzeri ateş olduğu zaman havale denilen şey oluyor 40 derece ateşi bir defa gördüm yaşadım gerçekten zordu ateşi düşürmek için annem bayağı uğraşmıştı sonrasında şükürler olsun ateş yüksekliği yaşamadım Hastalandığımda ekstra dikkat ettiğim şey ateşimin olup olmaması çocuk yaşlarda ateşi bünye kaldırıyor ama bu yaşlarda tehlikeli olabilir
Cevap
1Cevap
40 üzeri tehlikeli ya, bi gün öğrencim 40 ı geçince kucağımda havale geçirdi inanılmaz korkarım ateşli hastalıktan...
Bilmiyorum kimse ölçmedi ama hiç unutmam bir gün öyle bir hastalandım ki kapılar üzerime sanki. yattığım yerde başım dönüyordu…
Küçükken çıktıysa bilmiyorum kendimi bildim bileli olmadı böyle bir şey
Bence 39 derece ve üstü hayati risk taşır. Hiç 40 dereeyi görmedim
Dirençli FMF hastasıyım. Yüzden fazla kere çıktığını bilirim. Bu yüzden sağlığınızın kıymetini iyi bilin.
İki kez 40 gördüm sonuç bayılmam oldu üç gündür de 39
39 oldu bir kez de 40 olmadı.
Cok fazla ates doktora hemen
39 gördüm max
Evet havale geçirmiştim
7 aylıkken 41 derece ateşlenmişim
Çıkmıştı
Çıkmadı
Hayır
Hayır
42 buçuk 😂😄
Çıkmistir heralde