Sıcaktan eriyen ruj nasıl kurtarılabilir?
1 ay
Sıcaktan eriyen ruj nasıl kurtarılabilir?
Cevap
9Cevap
oldu. bu yüzden asla makyaj malzemelerini çantaya koymam
En güzeli serin yerde muhafaza etmek
Gerçektende sıcaktan eriyebilir hatta diğer fondöten gibi farlarda erir.
Her yıl eriyor maalesef. Buzdolabının minik bir rafını yazın ruj ve parfümlerim için ayırıyorum.
Olmaz mı 🥲 en sevdiğim kırmızı rujum ve asansörlü göz kalemim sıcaktan yumuşayıp kırıldı.
Böyle durumlarda erime ya da bozulma ihtimali olan ürünleri ben buzdolabına koyuyorum..
herhalde intihar ederdim rujum da eridiyse hayat bitmiştir benim için hsydhsxyhs6xys
@lavinya08 ahhahw şaka yapıyorum askim ne intiharı ama cidden çok üzülürüm 😂😂💖
@lavinya08 mac rujum eriyince 3 gün kendime gelemedim 10 bin olsa nolurdu Allah bilir dhuwshyws
Evet oldu onun için buzdolabına koyuyorum
Yazın aslında hep buzdolabında durması lazım
gloss olmayanlarin çoğu eridi ben kullanmıyorum bi sure sonra düzeliyor zaten katı rujlarıma eylulde hoş geldin diyecegim
Nemlendiricim erimişti
Ruj kullanmıyorum 🤣🤣
Evet oldu
Hiç denemedim ama buzdolabına koy😂
Hayır çünkü rujum yok
Dün oldu. Buzdolabına koydum.
Hayır gerekirse erimeden buzdolabına konmalı.
Dolaba koy 😂
Koyuyorum çıkardıktan hemen sonra eriyor yine 😄
Sürekli yaşıyorum bunu.
Dogallik gibisi var mı ya
Rujum yok
Yok olmadı
Erimedi
Oldu..
olmadii
Kırıldı 🥺
Oluyor bence
Hayir
Maalesef oldu
Olmadı
Rujun eridimi 😂
Oldu
Yok hiç erinmedi:)
Diyosunn
Takılıyorum ya :)
Kıllanmıyorum ki
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, SilverBlooming, gerçekten can sıkıcı bir durum! 🌞😅 Sıcak havalarda rujun erimesi hiç hoş değil ama panik yapmana gerek yok, çünkü bu sorunu kolayca çözebilirsin. Rujunu kurtarmak için kırılan veya eriyen ruj parçalarını bir araya getirip, dikkatlice erimiş kısmını düzeltmek için pamuklu çubuk kullanabilirsin. Daha sonra rujunu buzdolabına koy, böylece eski formuna kavuşacaktır. Genelde ben yaz aylarında rujlarımı buzdolabında saklıyorum, böylece hem tazeliğini koruyor hem de erimeye karşı daha dirençli oluyor. Doğal güzellikle parlamaya devam et! 💄✨