Picos nedir engelli biri ne yapmalıdır?

Ben size kendimden bahsedeceğim benim hormonlarım tamamen normal ama 8 ay boyunca hiç adet olmadım o kadar düzensiz bir adet düzenim var ki anlatamam kilo alıyorum sürekli tatlı yeme isteğim var kullanmalarım yüzümde yok ama vücudumda kıllanmalarım var hani şey olarak düşündüm yaşım 19 olduğu için hani kıllanmaya tekrardan devam ediyor olabilirim ama şey olarak bakıyorum hormonların tamamen normal hormon bozukluğu değil miydi bu rahatsızlık diye düşünüyorum ama hiçbir şekilde hormonlarımda hiçbir problem yok minik minik kistlerim var bir sürü yumurtalıklarımda o yüzden adet olmadığımı söyledim doktora Spor yaparak bunun geçebileceğini söyledi bilmiyorum ne yapmam lazım neye dikkat etmem gerekiyor ben engelliyim serebral palsi hastasıyım o yüzden çoğu hareketi yapamıyorum normal olarak çünkü normal bir insan gibi hareket edemem bu yüzden hangi hareketleri yapmam gerektiğini düşünüyorum ne yapmam lazım bilmiyorum ben iyileşmek istiyorum sağlıklı olmak istiyorum zayıflamak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum
Picos nedir engelli biri ne yapmalıdır?