Epilepsi hastasıyım kime söylesem önyargılı bakıyor bu duruma evet krizler oluyor ama her an değil sonuçta. Neden bu şekilde davranıyorlar anlamıyorum, epilepsi hastası olan var mı sizde böyle tepkiler alıyor musunuz?
11 gü
Epilepsi hastasıyım kime söylesem önyargılı bakıyor bu duruma evet krizler oluyor ama her an değil sonuçta. Neden bu şekilde davranıyorlar anlamıyorum, epilepsi hastası olan var mı sizde böyle tepkiler alıyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlaçlar fayda ediyor mu peki. Çoğu kişi iyileşiyor nöbetleri duruyor diye biliyorum. Geçmiş olsun.
Bi tık azaltıyor ama tamamen bitirmiyor benim nöbetlerim oluyor bazen maalesef
Doktorlar ne diyor peki ne zamandan beri var?
Ya millet kafayı yemiş Allah'tan gelen bir şey yani ben hiç önyargılı değilim hatta yanındayım kardeşim
Teşekkür ederim 🙃
Epilepsine epilepsi olayım hatta krizine kriz masası kuralım
Ahhahaha neşelendim resmen
Ne kafana takıyorsun önemli olan senin ne hissettiğin her güzelin bir kusuru vardır seninde kusurun bu olsun be
Yani öyle tabi haklısınız ama maalesef kolay bişey değil aslında
Ne kolay bu hayattaki sen hastayım diyorsun ondan hastasın ben iyiyim desen hasta olarak gormesen kendini ne kriz gelir ne hastalık kolay olana herkes talip olur biz zor olana talibiz
Öyle değil maalesef ilk zamanlar bende böyle düşünüyordum ama iyi düşününce kötü düşününce de geliyor bu krizler
O zaman hanımefendi krizinize talibim krizlenelim mi
Ahaha hayır lütfennn
Beni neden geri çeviriyorsunuz ekonomik krizimemi talip olacaksıniz yoksa
Yani beraber krizlenmesek daha iyi olur ben yeterince çekiyorum zatennn
Bende çekeyim yani şartlar eşit olsun film çekmicez kriz çekecez askerde nöbette tuttum ben nöbette tutarız seninle badi oluruz
Cevapsız kaldık o yüzden ben gidiyorum kendine iyi bak inşallah bunuda atlatırsin ben sana inanıyorum geçecek
Rahmetli kuçularımdan birisi epilepsi hastasıydı. haline çok üzülürdün kriz anları hep yanında olmam gerekirdi. çok yaşamadı
Lisede bir arkadaşım ansızın nöbet geçiriyordu, gezerken bile korkup endişe ediyorduk acaba kriz geçirir mi nasıl müdahale edicez vs.
Yani dışlıyor muydunuz peki sırf bu sebepten dolayı? Yoksa aksine yanında mı oluyordunuz?
Hayır tabiki hata daha çok sahip çıkardık bişey olmasın diye
Ne güzel ya
Önyargı değil ama çekince oluyordu
Bence çoğu kişide de bu tarz endişeler var nasıl müdahale ederim naparım gibi
Ya tabi ki olur çünkü biliyorum kriz anı çok kötü oluyor haklısınız ama yanında olmanız çok güzel
Herhangi bir ön yargım yok.
🙏🏻🙃
Allah şifa versin inşaallah
Amin teşekkür ederim
Rica ederim
Geçmiş olsun canım ya
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌸