15 yıl içtim 15 yıl öncede bıraktım imkansız değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Yıllar önce erkek kardeşim döve döve bıraktırdı içimde yaradır. Milletin içinde bildiğin falakaya yatırdı p. ç kurusu :( sonra 2 paket sigara içen ben sigarayı görünce ayaklarımın altında karıncalanma hisseder oldum :(
Sadece sigara mı? Alkolü ve gece gezmeyi de yasak ettiği... okulu asmayı da... p. ç kurusu nereden anlıyor bir şekilde tespit ediyor sonra da ayaklarımı kanapenin kenarına bağlayıp dövüyordu... komşular geliyordu bağırınca sese geliyorlar sonra oğlanın sırtını suvazlayıp aferin deyip dayağı seyrediyorlar... korkunç
@Organicchemist199444 Öyle böyle değil defalarca falakaya yatırdı insanların önünde hele ki benim gibi yaşamaya özenen benim de teşvik ettiğim 15 yaşında kuzenimin önğnde ayaklarımın altına sopayla vura vura dövdü her sopadan sonra da yasak ettiği sigara alkol ve bu alışkanlıkları paylaştığım arkadaşlarımla görüşmeye tövbeler ettirdi. O günün sabahında kaçmyaş küçük v. e. l. e. t bana nasıl karılır diye arkasından dalga geçmiştim o kızla beraber... bir kaç saat sonra o kızın gözleri önünde bu hale gelmek korkunç... Kendi çıkarı için veya bir şeylerden şüphelenip öldüresiye dövse bu kadar küçük düşürücü olmazdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kendi hayatın
Sigara içsem hızlı çökerdim zaten hayatın çilesini çekiyorum naif biriyim üzüntü stres de yoruyor bide sigara maddi manevi yorardı içmiyorum
Daha zamanı var senin için, ilerde oluşur o düşünce.
Tek dostum sigara içende ölüyor içmeyende benim için yanan bi o var
Fotoğrafa dikkatli bakınca sigara içtiğin anlaşılıyor
15 yıl içtim 15 yıl öncede bıraktım imkansız değil
Yıllar önce erkek kardeşim döve döve bıraktırdı içimde yaradır. Milletin içinde bildiğin falakaya yatırdı p. ç kurusu :( sonra 2 paket sigara içen ben sigarayı görünce ayaklarımın altında karıncalanma hisseder oldum :(
Yuh
iyi yapmış sana
Sadece sigara mı? Alkolü ve gece gezmeyi de yasak ettiği... okulu asmayı da... p. ç kurusu nereden anlıyor bir şekilde tespit ediyor sonra da ayaklarımı kanapenin kenarına bağlayıp dövüyordu... komşular geliyordu bağırınca sese geliyorlar sonra oğlanın sırtını suvazlayıp aferin deyip dayağı seyrediyorlar... korkunç
@Organicchemist199444 Öyle böyle değil defalarca falakaya yatırdı insanların önünde hele ki benim gibi yaşamaya özenen benim de teşvik ettiğim 15 yaşında kuzenimin önğnde ayaklarımın altına sopayla vura vura dövdü her sopadan sonra da yasak ettiği sigara alkol ve bu alışkanlıkları paylaştığım arkadaşlarımla görüşmeye tövbeler ettirdi. O günün sabahında kaçmyaş küçük v. e. l. e. t bana nasıl karılır diye arkasından dalga geçmiştim o kızla beraber... bir kaç saat sonra o kızın gözleri önünde bu hale gelmek korkunç...
Kendi çıkarı için veya bir şeylerden şüphelenip öldüresiye dövse bu kadar küçük düşürücü olmazdı
Sigara emeceğine 🍭 lolipop en bırakırsın, sakız çiğneyebilirsin.
Lolipop em
Sigara bırakma hattını ara
Ben senin yerine de içmem üzülme
63ü görebilsen gene iyi
o seni biraksin o zaman
Söyleyek sigara seni bıraksın
Gel beraber bırakmaya çalışalım.
Ben bırakmıyorum bırakamıyorum zaten
bırakırsın biraz çaba sarfetmek lazım
Dedi ve sigarayla 35 inde gitti😅
Belki daha erken gidersin