Otizm ya da şizofren olduğumu düşünüyorum öyle miyim?

Çocukken 4 5 yaşlarında konuşmuşum ve bu yüzden gelişmediğimi düşünüyorum. 32 yaşındayım sosyal fobi ve depresyon var ama en büyük belirtileri konuşmakta zorlanıyorum. Mesela birisi bişey deyince kitleniyorum ağzımdan bişey çıkmıyor içime atıyorum daha kötü oluyorum. Hayatımı en çok bu durum etkiliyor. Yani sosyal olmamı da bu durum etkiliyor bu yüzden yalnız kalmak istiyorum hep ve bu yaşıma kadar da hiç sevgilim olmadı. Kendimi sosyal olarak diğer insanlardan geride hissediyorum. Ve kafamda herkesle kavga eden biri var gün boyu herkesten intikam alıyorum kafamın içinde. Yeri geliyor kardeşime amcama bile düşmanlık besliyorm ve ilaç icmeyince iyicene içime kapanıp izole oldum. Bence bunun altında otizm dehb ve ya şizofren var

Güncellemeler
6 ay
de beni en çok yoran şey şu. Kafam çalışmıyor gibi yani beyninde bi madde eksik. Bişey okuyup izliyorum 5 dk sonra unutuyom kafam bomboş hissediyorum. Ve ilaç içince birçok şeyin farkına varıyorum kendime ne yapmışım diyorum yani çoğu şeyi yanlış algılıyormuşm. Hatta bu farkındalığı hissedince kesinlikle anne babamda kullanmalı diyorum. Çünkü babamda benim gibi ve annemin de otizmli olduğunu düşünüyorum uzun zamandır. İlaç icmeyince tamamen izole ve verimsiz hayat yaşıyorum.
Güncellemeler
6 ay
Kpss sınavı bile fark ediyor. Çabuk okuyup verimli oluyor. Ama ilaçsız çok geç kalıyorum yetişmiyor sorular. Vs vs buna benzer çok fark var. Daha sosyal ve özgüvenli oluyorum ilaçla

İlaç içince kafama kan gidiyor sanki ve birçok şeyin farkına varıyorm yani kafam çalışıyor sanki lityum eksikliği var gibi geliyor yani onu da bipolar olanlar kullanıyormuş
Otizm ya da şizofren olduğumu düşünüyorum öyle miyim?