Acaba bende otizm miyim?

Arkadaşlar traji komik bir başlık biliyorum fakat ben 6 yaşına kadar bazı kelimeleri yanlış söyleyerek ve daha çok uzun kelimeleri kendimce kısaltarak konuştum. 7 yaşında net bir şekilde konuşmaya başladım. Okul yıllarımda ise en fazla kendime 3 arkadaş edinirdim. Kalabalık ve gurup şekilde toplanıp kimseyle sohbet etmezdim. O kalabalığın içine gitmediğim için de çok yadırganırdım. Aslında bakarsanız çekingenlikte vardı bende. Bir bakıma o yüzden kalabalık arasına karışamazdım. Liseye geçene kadar asla hiç bir kızla "duygusal" olarak bir yakınlaşmam, gözlerine bakarak seni seviyorum demişliğim ve elini tutmuşluğum olmadı (şimdi diyeceksiniz ki e o yaşlarda normal, hayır değil. Şimdiki ortaokul çocukları resmen karı koca ilişkisi yaşıyor) . uzun lafın kısası ben kendimi çekingen, içine kapanık ve bunu daha sonradan yendiğimi düşünürken bir gün otizm belirtilerini merak edip okuduktan sonra resmen kendi hayatımı gördüm. İlk tebessüm edip içimden "yooook beee daha neler" dedikten sonra ara sıra bu konuyu ciddi bir şekilde düşünmeye başladım. Şimdi size soruyorum, çekingen sosyal ortama pek girmeyen bir insanda aslında otizm midir? şu an 27 yaşındayım ve acaba 27 yıl sonra çekingen değil de otizm bir birey miyim?
Acaba bende otizm miyim?