Hastanelerde randevu sistemi saçmalığı?

Hastanelerdeki randevu sistemi bana göre saçma neden derseniz;randevuları geç tarihe veriyorlar. Mesela adamın kalbinde rahatsizlık var, göğsü ağriyor. Mhrs'ye girip randevu almaya çalısiyor kardiyoloji bölümünden ama birde bakıyor ki randevu en geç 2 hafta veya 1 ay sonraya alınabiliyor. O güne kadar kik öyle kim kala. Belkide randevu gününw kadar adam kalp krizinden ölüo gidecek ve başka ağir hastaliği olanlar icinde geçerli bu dediğim. Randevu sistemi yapacaksaniz dogru duzgun yapin degil mi kardeşim? Eskiden randevu falan yoktu, hastaneye gidip sıra alabiliyordun evet belki akşama kadar sırada bekliyordun ama en azından aynı gün tedavini olup çikiyordun. Şimdi oyle mi? Bekle anam bekle birde randevuyu onaylama diye birsey icat etmisler. insan iomple sinir oluyor. Diyelim onaylamayı unuttun. O zaman yandin iste randevun iptal oluyor. Benimde rahatsizligim var endokronojinden 2 hafta sonraya alabildim ama once dahiliyeye gittim dahiliye'de endokronojiye yonlendirdi ama endokronojiden randevu almam gerekiyormus. Saçmaliktan baska hic birsey degil. Adam kalp krizinden öldü olecek bunlar randevu pesinde

Hastanelerde randevu sistemi saçmalığı?