Sağlık Hastanelerde randevu sistemi kalktı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Randevusuz hastaneye gidilir mi. Güncellemeler+1 yıl Üç gündür uğraşıyorum hiçbir şekilde cidiye randevusu alamadım sağlık sistemi berbat resmen Hastanelerde randevu sistemi kalktı mı? Cevapla Randevu Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
UyuyanSakine Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Kalkmadı diye biliyorum dün hastanedeydim randevu almamı istediler. 0 0 Yorumla
Delispony Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Hayır kalkmadı 1 28 Yorumla Soran +1 yıl Netten öyle haberler gördüm de emin olamadım Yorumla Delispony +1 yıl Özel hastaneler bile randevu ile çalışıyor normalin randevusuz olma ihtimali yok yani Yorumla Delispony +1 yıl Aciller sadece randevusuz diye biliyorum Yorumla Delispony +1 yıl Oda adı üzerinde acil diye 😅 Yorumla Delispony +1 yıl Yalan haber olabilir Yorumla Soran +1 yıl Acil işime yaramaz Yorumla Delispony +1 yıl Pandemi sürecinde ve sonrasında evet sistem baya bir salladı kendini bende aynı şekilde randevu bulamıyorum doktorlar ilgisiz davranıyor özele gitme imkânın varsa senin için daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Özele gitme imkanım yok şu an da koskoca İstanbul da binlerce hastane var boş bir cildiye randevusu yok Yorumla Delispony +1 yıl O ne kadar saçma ya Yorumla Delispony +1 yıl Cilt problemin ne ben sana yardımcı olayım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sorma saçma hemde ne saçma Yorumla Delispony +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Olmazsın 😬 Yorumla Delispony +1 yıl Neden ki bilgim var bu konuda Yorumla Soran +1 yıl Kasık bölgemde ağrı kaşıntı yapmayan kırmızı yanık izi gibi yaralar çıkmış Yorumla Delispony +1 yıl Geçmiş olsun bunu bilmiyorum Yorumla Delispony +1 yıl Sadece o bölgede mi var Yorumla Soran +1 yıl Evet sadece orada var sağ ol Yorumla Delispony +1 yıl Randevu bulamazsan Bepanthol ve madeccasol'u karıştır sür onlar iyi gelir Yorumla Soran +1 yıl Doktora görünmeden bir şey yapmam Yorumla Delispony +1 yıl Sen bilirsin 🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Sağol fıstık 😃 Yorumla Delispony +1 yıl 😇❤️ Yorumla Soran +1 yıl Yahu fjfjj kullanıcı adın ne acaba senin Yorumla Delispony +1 yıl Açtım Yorumla Soran +1 yıl İstek atıcam sana Yorumla Soran +1 yıl Attım istek Yorumla Delispony +1 yıl Olur Yorumla
Rzqarr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Özele gidersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Özel pahalı awk boşuna mı devlete vergi ödüyorum ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kalkmadı diye biliyorum dün hastanedeydim randevu almamı istediler.
Randevusuz hastaneye gidilmez
Hayır kalkmadı
Netten öyle haberler gördüm de emin olamadım
Özel hastaneler bile randevu ile çalışıyor normalin randevusuz olma ihtimali yok yani
Aciller sadece randevusuz diye biliyorum
Oda adı üzerinde acil diye 😅
Yalan haber olabilir
Acil işime yaramaz
Pandemi sürecinde ve sonrasında evet sistem baya bir salladı kendini bende aynı şekilde randevu bulamıyorum doktorlar ilgisiz davranıyor özele gitme imkânın varsa senin için daha iyi olur
Özele gitme imkanım yok şu an da koskoca İstanbul da binlerce hastane var boş bir cildiye randevusu yok
O ne kadar saçma ya
Cilt problemin ne ben sana yardımcı olayım 😅
Sorma saçma hemde ne saçma
Aynen
Olmazsın 😬
Neden ki bilgim var bu konuda
Kasık bölgemde ağrı kaşıntı yapmayan kırmızı yanık izi gibi yaralar çıkmış
Geçmiş olsun bunu bilmiyorum
Sadece o bölgede mi var
Evet sadece orada var sağ ol
Randevu bulamazsan Bepanthol ve madeccasol'u karıştır sür onlar iyi gelir
Doktora görünmeden bir şey yapmam