• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Hastahane randevu sisteminden memnun musunuz?

MiranaiNikki
MiranaiNikki Takip Et
FenomenGuru Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
42
hastane randevu sisteminden memnun musunuz?
Randevu Soruları Memnuniyet Soruları Hasta Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sistem? Memnun? İyi diyorlardı, övünüyorlardı. Sağlık sistemimiz ücretsiz ve kolay erişilebilir deniliyordu. Bir süreye kadar evet, az çok öyleydi. Ama şu an leş gibi. Eskiden hastane hastanın keyfine göre işlıyordu. Şimdiyse doktorun keyfine göre. Bir göz randevusu alayım dedim. 11 ekim en uygun tarihmiş. Şaka gibi olsada şu an böyle. Tabi bu alınabilen kısımlar için. Alınamayanlar da var. Anlamadığım madem hastaneye gidip muayene olamayacağim, ben ne halt etmeye ssk yapara ödüyorum. Hiç bir işime yaramıyorsunuz. Beş para etmez bir sisteminiz (!) var. Gerçek kısaca bu.

1
    24 Yorumla
    • MiranaiNikki
      MiranaiNikki
      +1 yıl

Böyle şikayetlere bakmak lazım ki çözüm olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onlar işlerine gelen şeylere bakarlar. İnsanların ne durumda oldukları zerre kadar umurlarında değil. Geçenlerde bir hastane önünde kadının biri, can çekişerek can verdi. Bir tane doktor, hemşire, hasta bakıcı dahi yardımına koşmadı o kadının. İnsan hayatı o kadar ucuz ki bu ülkede, iğreniyorum. Yaptikları o hastaneleri alsinlar neyse. Tek diceğim, umarım vicdanları biaz olsun sızlıyordur. Yastığa başlarıni rahat koymasınlar. Bu insanlık suçu. Ne insanliiğa ne de vicdana sığar. Yazık..

Yorumla
    • MiranaiNikki
      MiranaiNikki
      +1 yıl

Çok haklısın maalesef öyle :(

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

doktorun keyfine göre mi? göz randevun için 11 ekime tarih atılması doktorun değil doktordan bağımsız işleyen sistemin kabahati. çünkü artık doktorlar günde en az 70 hasta bakmakla mükellefler. bunlara randevusuzlar, bir şey sorabilir miyimler, sonuç gösterenler eklenince 100ü geçiyor. sadece bir sabah 9dan 12ye kadar 82 hasta bakıldığını bilirim. doktor harıl harıl çalışıyor kimse de keyfini sormuyor yani. sorun sistemde. eğer yurt dışındaki gibi basamak getirilseydi hastanelerde böyle yığılmalar olmayacaktı. yurt dışında ilk basamak aile hekimidir. aile hekimine gidersin, seni muayene eder tedavini verir. eğer özel branşa yönlendirileceksen kontrollü şekilde seni hastaneye sevk eder. ülkemizde gereken de tam olarak bu

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

o hastane önünde vefat eden kadına gelecek olursak, önce ülkede sağlık sistemini bilmek gerekir. doktorun hiçbir kabahati yok çünkü. bu ülkede doktorun yapabilecekleri çok kısıtlıdır fakat karşılığında uygulanan yaptırımlar çok ağırdır. o kadının etrafındaki insanlar avanak gibi izleyeceğine önce 112 ekiplerini aramalıydılar, ardından 112 kadını hastaneye sevk etmeliydi. yani doktorun hastaneden çıkıp bahçede kadına müdahale etme yetkisi yok yasalar böyle. eğer biri çıkıp müdahale etseydi ve kadın vefat etseydi bu sefer müdahale eden doktor çok ağır malpraktisten yargılanır diplomasının iptaline bile gidebilecek kadar süreçle senelerce uğraşmak zorunda kalırdı. doktor hastanede bazen öğle arasına bile çıkmadan çalışmaya devam ediyor, sistemi yasaları eleştirmek lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hiçbir iş, hiçbir yasa hiçbir sistem, bir insanın hayatından daha değerli değil. O koruduğun foktorların çoğu, hastaneye 9 da gelip 4, 4:30 saatlerinde de çıkıyorlar. Acildekiler konuya dahil değil. Anladın..

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

Onu o zaman ülkenin sağlık bakanına söyleyeceksin. Kadın için 112yi aramışlar mi 112den hastaneye sevk edilmiş mi hayır. Vatandaş durup film izler gibi kadının ecelini seyretmişse hekimin sucu nedir? Kaç milyon tl ya da dolar ile acılan davalar diplomanın iptali kusura bakma da bir hekim kolay yetişmiyor. Ve hiçbir hekim gençliğini ömrünü bu saçma davalarla uğraşmak için feda etmiyor. Eğer hekime yetki verilirse zaten hekim yapmakta görevini. Doktorlar 9da gelip 4te çıkıyor çünkü doktorun çalışma süresi bu? 7 gün 24 saat poliklinikte nöbet tutmasını mi bekliyorsun? Kaldı ki bu kadar kısa sürede bile sadece sabahtan öğlene kadar 100e yakın hasta bakan branşlar var. Süre kısıtlı hasta fazla. Sonra doktor 1dk ayırdı neden 20dk ayırmadı diye yine doktora kabahat bulunur. Bunun yerine hastanın içeriye girisi+derdini anlatisi+muayene+durumunu anlama+durumunu hastaya aciklama+gereken tahlilleri isteme+hastayi yönlendirme tüm bu aşamalar için sadece doktora 5 dakikacık süre tanıyan sağlık sistemini eleştir. Yabancı ülkelerde doktorların bir günde baktığı toplam hasta sayısına burada neredeyse 2 saatte bakılıyor çünkü sistem baştan sorunlu, fakat hasta için devlet tarafından çokça muayene süresi verildiği için durum bu şekilde.
      Acillere gelince acilde 500 600 hasta bakmakla yükümlü hekim var kusura bakma da hekim robot değil. Bunun kabahati yine hekimde degil. Acilleri kaza yaralanma kanama ölüm dışında her türlü boş işlerle meşgul eden insanların acile gitmesini engelleyecek sistem yok ülkede. Acildeki doktor kursundan yaralanan hastaya mi müdahale etsin 10 yıldır bel ağrısı çekip acile gelen amcaya mi baksın? Kronik ağrıların yeri acil değildir mesela, alırsın randevuyu gidersin ortopediye ftr'ye. Ortada çok yanlış bir sistem var ve bu sistem içinde hasta da doktor da iki taraflı mağdur ediliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

100 e yakın hastaya mı bakıyorlar? 😅😂😂 beni güldürdün, Allah' da seni güldürsün. Yahu sen anlamıyor musun arkadaşım. Randevu alamıyoruz randevu. Çoğu kliniğin önünde hasta yok, çünkü randevu alınmıyor. İkincisi o kadına gelirsek, insanlar aval aval izlemek yerine neden mi hastaneye götürmediler o kadını? Çunkü hepsi aptal ve cahil. Yardım yerine video çekmeyi tercih edenler. Ama doktorlar öyle mi. Onlar da mı cahil, tabiki de hyr. Vicdansız ve merhametsiz olabilirler. Bir insanı ölüme terk edecek kadar. Ama cahil değiller. Halktan bir farkları olmalı. Ben olsaydım orada bir hekim olarak. İsterlerse ülkeden kovsunlar. O kadını ölüme terk etmezdim. Biraz empati kuran biri böyle yapar..

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

100e yakın hasta bakiyoruz evet doğru? Inanmiyorsan gel bir gün hastaneye otur bak sistemde kaç hasta bakıyoruz. Sadece randevu alanlar değil+acilden gelenler+başka bölümden sevk edilenler+sonuç gosterecekler+bir şey soracaklar sabahtan öğlene kadar bakılan hasta ortalama 60i geçiyor. Eğer öğlene kadar 40 hasta bakmışsak iyi bari bugün az diyoruz bunun bi de öğleden sonrası var.
      Randevu alamıyorsun çünkü sistemde sorun var. Sen randevu alacaksın da doktor sistemden randevu almanı engellemiyor yani. Sağlık bakanlığının açtığı sistemden sen randevu alıyorsun hakimden bağımsız. Evet randevu alamıyorsun çünkü ülkedeki sistem hatalı. Yabancı ülkede önce bütün hastalar aile hekimine sevk edilir. Aile hekimi birçoğunun tedavisini yapar gönderir. Ileri tetkik ve tedavi gereken hastaları da hastaneye sevk eder. Bu yüzden diğer ülkelerde sağlık sisteminde aksama olmuyor. Ama bizde herkes direkt hastanelere yığıldığı için, ilk basamak olan aile hekimliği atlanildigi için sen randevu bulamıyoruz diye ağlıyorsun. Senin randevu bulamıyor olman doktorun hasta bakmadığı anlamına gelmiyor doktor her gün hastanede sabahtan akşama kadar.
      Kadını niye Hastaneye götürmediler diyorsun. Sana yukarıda anlattım sistemi. Önce 112 aranır ardından 112 ekipleri gelir hastaneye sevk eder. Ve sağlık bakanlığının sistemine boyle isler. Ülkedeki işleyişi bilmedigin için yanlışları görmüyor ve her sucu doktora atıyor olmanı anlayışla karşılıyorum bu yüzden. Neden hastaya müdahale etmemişler orada izleyen insanlara sor ben bilemem sebebini.

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

Sen doktor olmadığın için ulkeden de atsalar ölüme terk etmezdim diye konuşursun bu çok normal. Fakat bekara karı boşamak kolay derler. Işını hakkıyla yapan bir cerraha bile neden hastanede yattığım odadaki televizyon bozuktu diye dava açılıyor bu ülkede. Ve yasalar da ciddi ciddi gidip koca profesöre tv neden bozuktu hastan müge anlıyı bu sabah kaçırmış diye hesap soruyor. Bu sistemin seni adaletle yargilayacagini dusunuyorsan hemen şimdi tıp fakültesine kaydol hekimliğe başla hastanede görelim seni. Fakat kaç milyon tl cezaya carptilirip tüm malını mülkünü kaybedip diplomadan da olup lisansın elinden alınmasını hapislerde ömür boyu çürümeyi göze alıyorsan, belki ömrün boyunca binlerce hastayı kurtarabilecek konumdayken bu bilgilerini paylaşmamayı göze alıyorsan kararına yine saygı duyarım tabi. Bu dediğin empati değil klavye delikanlılığı. Hastayı güzelce ameliyat edip taburcu etsen bile ameliyattan hemen bir gün sonra hafif yana dönerken cani yandı diye hasta yakınlarından her gün ölüm tehtidi alan sen değilsin, sağlık bakanlığını arayıp o doktoru öldüreceğim deyip tel kapatılınca bunu bi savcıya yapsa anında ceza alacakken doktora yaptığı için hiçbir ceza ışlem uygulanmadığından dolayı savunmasız kalan sen degilsin. Oldurulecekler listesi diye hastane koridorlarında ismi asılan sen değilsin. Doktorun kabahati ne? Hastasının ameliyat yeri biraz açımıs bu kadar. Seni hastanede görmek için sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ülkeden mi atarlar ne yaparlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen baya dolmuşsun dostum. sadece diceğim şu benimki klavye delikanlılığı değil. ben birini ölüme terk etmezdim. anlatabiliyor muyum? gerisi beni alakadar etmez. ÖLÜME TERK ETMEZDİM.

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

Doktor ölüme mi terk ediyor Bu ne saçmalık? Ölüme terk edecek olsa neden gençliği boyunca tıp kazanmak için çabalayıp 6 yıl okuyup üstüne bi 4-5 yıl uzmanlık yapsın? Tek hümanist hayırsever sen değilsin. Vatandaş üzerine düşeni yapmamışsa sucu doktordan da hastaneden de bilemezsin. Eceli gelmiş vefat etmiş Allahın takdiri bu. Fakat bi yerde biri düşüp bayılırsa yapılacak şey bellidir elinde tel çekeceğine 112yi ararsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hümanistlikden ziyade insanlık diyelim. ha niye o kadar okuyo. parası iyi çünkü, önüne gelen hastaya bakar, geçer. maaşını alır keyfine bakar. bizim ülkede kısaca böyle. onlar sadece hastane içinden sorumlular, önüne gelen hastalardan. dışarıdaki isterse can çekişerek ölsün çok da umurlarındaydı. sonuçta o kişi onların annesi, babası bir yakını tanıdıkları değil. çaresiz, yardıma muhtaç öylece yardım bekleyen zavallı bir insan. niye umursasınlar ki. eceli gelmiş demek de ne bilim. çiçeği sulamaz adam öldü der, benim suçum ne? aynı mantık.

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

hümanistlik zaten insanlık demek. human=insan ya. neyse. parası iyi mi? siz hangi dünyada yaşıyorsunuz sanıyorsunuz ki doktorlar çok para kazanıyor refah içinde yaşıyor. daha geçen gün maaşları yüzde 20 kesildi ve baktıkları hasta 2 katına çıkarıldı zengin olma derdinde olan tıp fakültesi yazmaz. kaldı ki bizim mesleğimiz sıradan mesleğe benzemiyor bir can kurtarıyoruz. mecliste uyuduğu yerden on binlerce lira kazanan vekillere ağzınızı açıp tek kelime konuşmazken sizlere şifa dağıtan ellere aldığı maaşın hesabını sorup parası çok damgasını yapıştırıyorsunuz. yakında bi bekçi bi imamla aynı maaşı alacak doktor bu mu şimdi onlarca yıllık eğitimin karşılığı? iyi ki değindin maaşa böylece bilinen bir yanlış daha gün yüzüne çıkmış oldu

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

dışarıda can çekişerek ölen hasta umrunda değil gibi durum yok, sen okudugunu idrak etmekten acizsin sanırım. zaten doktorun dokunma müdahale yetkisi yok. eğer yok illa doktor herkese dokunacak diyorsan girersin cimere yazarsın sağlık bakanlığına adalet bakanlığına şikayetini sistemi hukuku değiştirirler. yok doktorlar bilmez ben bilirim en insancıl benim diyorsan da kap gel beyaz önlüğünü steteskopunu buyur gel hastaneye. sen doktor olacaktın da sana engel mi oldular buyur gel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

estağurullah o senin acizliğin. okuduğumu anlıcak kapasiteye sahibim. 😉 diğer konuya gelirsek, ben şikayet yazıcam ve hukuku mu değiştirecekler?😂😂😂🤣🤣 cumhurbaşkanı oldum da haberim mi yok? son olarak da doktorluk kalsın, beni kan tutuyor bir, ikincisiyse ruhsuzlardan oluşan bir toğluluğa dahil olmayı reddediyorum. Kapiş.😀😅

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

hahahaha seni aldılar da sen reddettin tabi hakkındır :)) madem olmayacaksın o zaman olmayacağın ya da olamayacağın şey için de oturduğun yerden ahkam kesmeyeceksin. madem ben cumhurbaşkanı değilim yasayı değiştiremem sistemi mi değiştircem diyosun, o zaman ben doktor değilim sistem hakkında fikrim yok bakalım Bi'Bilen ne diyor da demen gerekir alamadığın randevunun hesabını hekimden soracağına. doktorlar yeterince vicdan ve ruh sahibi sen doktorları bırak da önce kendi çelişkilerini ikiyüzlülüğünü düzeltmeye bak :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen tam bir şizofrensin. çok iyiyimdir bu konuda çocuk, biliyor musun? doktor değilim ama iyi tanı koyarım. çelişkiler ve ikiyüzlülük ha, yazık kafana. beni kimse bir yere almadı, kim kimi nereye alıyor. istediğim gibi ahkam keserim, istediğim şekilde de konuşurum. önüne KEMİK atmadığım sürece de bu kimseyi ilgilendirmez. cumhurbaşkanı değilim, olmadığımı bildiğin halde, boş yapacak kadar ahmak olmasaydın daha iyi olabilirdi. ve sistem hakkında fikrim var. senin gibi b*kların dolu olduğu bir sistem işte. baştan aşağıya senin gibi türemelerden oluşuyor. vicdan ha, sie. bak ufaklık son bir tavsiye benden sana, cem yılmazında dediği gibi, beynin yoksa fikrinde olmasın. ha son oalrak sen şimdi doktor musun ya da onun gibi bir şey. KizlarSoruyor da olduğuna göre ve çıkadığına göre, siteye yapışmışsın b*k gibi, cerrahsan bile burdayken inandırıcı gelmez. ama olsan olsan bir hastanedeki tuvalet kağıdı olabilirsin. bak onun için potansiyelin var. şimdi devam et...

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

hahahahahaha şizofrensinden sonrasını okumadım. senin bana defalarca şizofren demene ben max güler geçerim ama ben bir kere sana şizofren dersem hayatın kayar :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ah hayatım mı kayar, inanamıyorum gerçekten mi. çok üzüldüm bak şu an. yapma bunu banaaa. hhahhaha 😂😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen nasıl bir malsın ya, ahıra alalım seni, her sabah sağarlar. gülmekten ölcem. haha

Yorumla
    • MiranaiNikki
      MiranaiNikki
      +1 yıl

Arkadaşlar kavgayı kesseniz artık lütfen kırmayın birbirinizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kestim zaten. atalarımız doğru söylemişler ve gerçekten çok haklılar. cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zordur. resmen duvara konuşuyordum. ülke nie bir adım ileriye gidemiyor, nedeni belli. 😅

Yorumla
    • MiranaiNikki
      MiranaiNikki
      +1 yıl

🙏🙏

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Doktorkedii
    Doktorkedii Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.

En az 10 gün sonraya randevu alınan ve doktorlara 5 dakikada bir randevu açan sistemden mi ahshaj Değilim tabii. 5 dakikada ancak içeri alıp adınızı falan soruyorlar bu arada, umarım parası vardır herkesin devletteki doktorlardan kimse bir halt beklemesin çünkü

1
    0 Yorumla
  • Adıolmayanüye
    Adıolmayanüye Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 62%
    +1 yıl

Hiç memnun değilim. Beş dakikaya ne muayenesi olur. 20 dakika bile yeterli görülmezken hem de. Kimse bu sağlık sisteminden bir şey beklemesin. Daha kötü olur insan

1
    0 Yorumla
  • LovecezaM
    LovecezaM Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Hiç kullanmadım, bilmiyorm.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

11

Cevap

• Sıcaktanöldüm
    Sıcaktanöldüm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Hayır. Randevuları çok geç tarihlere veriyor aile hekimine bile 1 hafta sonra anca bulabiliyorum. Ne yani ben kesin haftaya hasta olurum diyip mi randevu mu alacağım?
    Kulağımda problem vardı 1 ay sonraya bulabildim en erken aldım ama kulağım sonra kendi kendine geçti.
    Diyeceğim daha çok şey var ama hepsi aynı kapıya çıkıyor.

Bence randevulu sistem tam bir hayal kırıklığı..

1
    0 Yorumla
  • Musataşan
    Musataşan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 38%
    +1 yıl

Eskiden hastane sırasında bekleniyordu, şimdi randevu almaya çalışıyoruz, aradığınız randevu yoktur uyarısı çıkıyor.

1
    0 Yorumla
  • NereyeDiyeSormam
    NereyeDiyeSormam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ben e nabız kullanıyorum bazı bölümlerden randevu alması zor ama genel manada memnunum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kullandım pandemiden önce çok daha iyiydi. Ülkemizde sağlık hizmetleri gerçekten çok iyi Amerika için sağlık masrafları öderken kaç aile kaç kişi battı haberiniz yok.

1
    0 Yorumla
  • Gelduamol
    Gelduamol Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

Değilim 1 randevu almak için 3 saat bekliyoruz nasıl memnun olayım

1
    0 Yorumla
  • Arda1966
    Arda1966 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 396 cevap paylaştı.

İstediğim bölüme randevu vermiyor ki neyinden memnun oluyum

1
    0 Yorumla
  • Nefesinitut
    Nefesinitut Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

182 tamam da mhrs'den hiç randevu almayı başaramadım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Randevu alamadıkları için instagram üzerinden sürekli randevu almaya çalışıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Marvy
    Marvy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 92%
    +1 yıl

Değilim hiç. Sıra yok artık diyorlar haklılar randevu bile alamıyoruz ki

0
    0 Yorumla
  • Mali9707
    Mali9707 Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Geçen arkadaş uğraştı randevu alamadı sanırım iyi bi sistem değil

1
    0 Yorumla
  • incontrol
    incontrol Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

2 aydır göğüs hastalıkları bölümünden randevu alamadım ne doktor seçiyorum ne hastane bir doktor bulun yeter diyorum yok arkadaş

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aşı için saniyesinde randevu alırken diğer rahatsızlıklar için randevu alınamaz durumlara gelindi. Plandemi güzel tiyatro.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Değilim 5-6 kez aradıktan sonra anca ulaşabiliyoruz

0
    0 Yorumla
  • ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ
    ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

182 ye ağaz eğemem valla mhrs den alıyorum

2
    0 Yorumla
  • yatyanıma
    yatyanıma Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 37%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 395 cevap paylaştı.

rock! gibi randvu alın miyor

1
    0 Yorumla
  • efulimmm88
    efulimmm88 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır değilim randevu bulunmuyor.

1
    0 Yorumla
  • Alkmxx
    Alkmxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 42%
    +1 yıl

Hayır. Randevu olmak ne mümkün

1
    0 Yorumla
  • Latteaskına
    Latteaskına Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bazen memnun olmuyorum.

1
    0 Yorumla
  • serimiyy
    serimiyy Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 353 cevap paylaştı.

Çok değil ya bağlanmıyor bazen

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yani telefonla aramaktansa habire bir tuşla sürekli kontrol etmek daha iyi

1
    0 Yorumla
  • esmafaysal
    esmafaysal Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

41 kere aradigi mi biliyorum baglan miyo

2
    0 Yorumla
  • özgürrkiizz
    özgürrkiizz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 71%
    +1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • bengünaz16
    bengünaz16 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Kullanmıyorum hiç

1
    0 Yorumla
  • aloneenolaa
    aloneenolaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Değilim

1
    0 Yorumla
  • ChooChoo
    ChooChoo Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

Daha kullanmadim

1
    0 Yorumla
  • Cvitaminiįį
    Cvitaminiįį Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 87%
    +1 yıl

Hayır değilim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Değilim uzun süre veriyor

0
    0 Yorumla
  • sorcierr
    sorcierr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Randevu alınmıyor

0
    0 Yorumla
  • _pars_
    _pars_ Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Memnunum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet memnunum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Memnunum

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Hastahane randevu sisteminden memnun musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bulunduğunuz ilde hastane hizmetlerinden memnun musunuz? 35 cevap verildi
Devlet hastanelerinden memnunmusunuz? 6 cevap verildi
Devlet hastanelerinden memnun musunuz? 9 cevap verildi
Şehir Hastanelerinde verilen hizmetten memnun musunuz? 6 cevap verildi
Özel hastanelerden memnun musunuz? 3 cevap verildi
Hastanelerde randevu sistemi kalktı mı? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kime mükemmel kahvaltımdan ısmarlayayım?
  • 15 Haziran’da burçların gündemi: Aşk mı fırsat mı, sizi ne bekliyor? 🔮
  • Eski sevgiliniz “geri dönmek istiyorum” dese kabul eder miydiniz?
  • 2026 güzellik trendleri clean girl estetiğinden neden uzaklaşıyor? 🤍✨
  • Yaz kombinlerine Akdeniz havası: Cabana çizgilerini stiline taşır mısın? 🌊
  • Kendinize en çok güvendiğiniz en iyi yaptığınız yemek hangisi?
  • Kendinizde en sevdiğiniz karakteristik özelliğiniz nedir?
  • Netflix 2026’da yerli dizi yağmuruna hazır mıyız KScanlar? 🎬🇹🇷
  • Bazı kapıları kapattın mı, yoksa hâlâ birinin çalmasını mı bekliyorsun?
  • Saçlarına bakım yapmayan itici midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨