Acillik oldum aile sevgisi görmüyorum?

20 yaşıma giriyorum sıfır aile sevgisi büyüdüm annemle babamla belki 7 belki 8 yıldır ne sarıldım ne öptüm evin içinde yabancıyız beni hiç sevmediler maddi durumları iyi değil onlar için hep yüktüm faydasız bir kızdım ama benim elimde değildi bu hayata gelmek benim ne suçum var ki? Tiroid bozukluğu var bende + skolyozum var ama düşük derece fizik tedavi alcak durumum yok bugün annemden 1 yıldan fazla oldu ilk defa 100 tl istedim hastaneye gitcektim yol param yoktu vermedi kızdı kötü sözler söyledi evden ağlayarak çıktım param yoktu metro istasyonuna indim güvenlikten rica ettim borcum olsun dedim sorun yok dedi geçirdi beni metroya bindim çok düşündüm geçmişte yaşadıklarımı hiç sevgi görmedim ister istemez gözümden yaş alıyordu ikinci aktarmaya gelmiştim tiroidden dolayı psikolojik olarak etkilendiğimde kalbim çok hızlı atıyordu göğsüm yerinden çıkcak gibi oluyordu hastaneye yürüyordum bayılack gibiydim hiç halim yoktu en sonunda acil kapısında yığıldım yere uyandığımda sedyede odadaydım ister istemez kriz geçirdim yaşamak istemiyorum bırakın beni diyerek ağlmaya başlsdım sonra bana sakinleştirici verildi bütün günüm mshvoldu zaten öyle geçmeyen bir günüm yok niye bunu yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim

Acillik oldum aile sevgisi görmüyorum?