Aile sevgisi gormemek?

Merhaba gercekten cok yoruldum bunaldim. Annem ve babam abimin cocugu dogduktan sonra boule ona karsi bir sevgileri oldu yani kiskaniyorum ben galiba yegenim 1 bucuk yasinda ama evet onu seviyorum kucuk bir sey ama yok yani kiskaniyorum istemsizce babam surekli ondan bahsediyor annem ondan bahsediyor zaten abimler ikidebir bize geliyor artik her gun sey oluyorum bixe mi gelicekler diyr yani artik seslerine bile katlanamiyorum evet ailem cok bir seyde soylemek istemiyorum ama bende kucugum daha bende sevgi istiyorum artik cidden bunalmaya basladim boyle evin duvarlari bile ustume ustume geliyor yani artik tek carem cidden evlenmek en azindan kendi evimde olurum bilmiyorum boyle yoruldum anlatamiyorum derdimi annem mesela abimler gelince gelinini bas koseye oturturuyor ona hizmet ediyor zannediyorki ilerde bana bakicak aynen anne bakar cok beklersin mesela cok yorgun annem gene nasil ilgileniyor torunuyla abime cok iyi yengeme cok iyi ama bana oyle degil ablamlara degil abime bi ilgisi sevgisi var bunu soyleyincede hemen parmaklarini gosteriyor hangisini kessen canin acimaz falan yapiyor ama bir de sey diyor abinin sorunu var ona bir sey olsa ne olucak ne yapim anne bende delirim o zaman nasil fikir benide biliyorlar intihara kalktistigimi ama yok yani anca bir daha yaparsam heralde biraz banada sevgi gosterir yani benim istegim tek bu sevgi ama yok o da diyorum belki evlensem o sevgi gosterir ama bilmiyorum bogazimda bi yumru var aglamak istiyorum ama aglasam annrm benim aglamami onemsemicek daha cok kendi bagirip cagiricwk neden anlattigimida bilmiyorum ama anlaticak kimsem yok

Aile sevgisi gormemek?