Ailenin sevgili konusunda darlaması?

Öncelikle herkese selam benim 3 senelik bir ilişkim var ve hep sevgilim benim yanima geldi ben ailem yüzünden hic onun yanina gelemedim hep ayıp oluyo diye düsündüm bunu da kendisine söyledim annesi de benimle tanismak istiyor aramizda 3-4 saatlik yol var bir otobüsle gelebiliyorum hemen, ama ailem bu konuda cok katı ve gercekten sıkıldım bir kere bile sevgilimin yanına gelemedim annem onu tanidi hatta yüzyüze tanistilar fakat ben onların yanina gitmek istediğimde konu direkt “sen onlara kacarsin, cabuk mu evlenmek istiyosun, olmaz yanında ya ben ya da anneannen gelmeli, tek gelirsen ailesi bu kızı basi bos birakiyorlar derler, ayıp” yani bos bos seyler söylüyorlar annesi bile artik 3 senedir beni tanimak istiyor ama tek istedigim sevdigimle anilarim olsun eğlendiğimiz günler olsun gezelim orda da arkadaş çevresine de bakayim istiyorum, doğru düzgün fotoğraflar cekelim istiyorum ama ailem hic izin vermiyor. Beni ciddiye almalari icin ne yapmaliyim? Düzgün cevap verirseniz sevinirim. Bana resmen cocuk gibi davraniyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Diger ciftlere bakiyorum kiz istedigi gibi ailesinden izin alip sevdigiyle kavusuyor ama benim ailem cok kati hemen namusa bagliyor biktim artik.
Ailenin sevgili konusunda darlaması?