Aile ve sevgili ilişkisi (tehdit)?

Öncelikle selam, bi exim var ilişkimiz 4 sene sürdü ailelerimiz biliyordu çok iyi geçiniyorduk ama sonra ilişkimiz bitti 2 3 ay arkasından ağlayıp yalvardıktan sonra banq kesin bittiğini geri dönmeyeceğini söyledi bu olanlara annemde şahit oldu ama ara ara bana yazıyordu beni cebinde tutuyordu ben ona samimi konuşmuyordum artık soğumuştum çok fazla kez konuşmayı kesmeye çalıştım ama deprem oldu o oldu şu oldu diyip beni konuşmaya çekmeyi başardı 7 aylık bir ilişkiye başladım ilişkimde olan x kişisi benim eximin ne kadar sorunlu biri olduğunu biliyordu exime hayatımda yeni biri var desem asla çıkıp gidicek biri değil çok psikopat Doğu aşiret çocuğu ben x kişisiyle konuşurken bu exim olan kişiylede konuşmak durumda kaldım ama eximle arkadaş gibi konuşuyordum ( kesinlikle yanlış bir şey ) hatta daha resmi ona x i söylemek için kendimi hazırlıyordum daha sonra exim bu x kişisini öğrendi ve beni tehdit etmeye başladı ailene söylerim annen abin öğrenir benim isteklerimi yerine getireceksin falan demeye başladı x kişisini arayıp benden uzaklaştırmaya benim hakkımda yalan dolan şeyler söylemeye başladı x ide beni de tehdit etti çıkıp gitmedi anlayacağınız. Exim olan kişi benden cinsel isteklerde bulundu yapmayacağım istemiyorum dediğim zaman bana annene söylerim her şeyi anlatırım ben neden gizliyorum ki o x inde bacaklarını kurmam lazımdı hata bende vs şeyler söylüyor dışarı çıktığımda da konum at fotoğraf at aradığımda aç açmazsan olacaklardan ben sorumlu değilim vs gibi şeyler söylüyor ne olursa olsun x her zaman benim arkamda durdu bana güveniyo ve inanıyor bende x i çok seviyorum birbirimizden ayrılmak istemiyoruz. Ama annemin bu duruma nasıl tepki vereceğini bilmiyorum her şeyi anlatmak istiyorum annemden gizlemek istemiyorum ama korkuyorum x i kötü biri olarak tanırsa diye. Exime, ben anneme her şeyi kendim anlatırım yeter artık bıktım senden diyince anlat bakalım ben işi nasıl ikiye katlayıp anlatırım mahvederim hayatını izleyelim diye tehdit ediyor ne yapacağımı anneme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum annem biraz sert bir kadın lütfen yardım edin
Aile ve sevgili ilişkisi (tehdit)?