Lütfen bana yardım edecek bir hanımefendi ihtiyacım var?

Merhabalar sizden bir tavsiye almak için geldim ben 7 sınıfta iken epilepsi hastası oldum ve hayatım karardı çünkü benim annem ağır bir epilepsi hastasıydı ve o yüzden bir tramvam vardı ve çok korkuyordum hasta olduğumu öğrendiğimde depresyona girdim ve zaten koronavirüs dönemine denk geldi ben sinirli agresif bilgisayar başında sürekli oturan bir çocuk oldum ve bu süreç içerisinde yaklaşık 25-30 kilo aldım sonra kendimi toparlayamadım ve psikiyatriye gittim ve ilaç kullanıldı bayağı yan etkiler oldu ve çok zorlandım o süreç içerisinde de kilo aldım ve yine zorluklar yaşadım ben bu arada fiziksel engelliyim serebral pelsi hastasıyım yani her zaman hastanelerle haşır neşir bir insanım ve artık hastaneye gitmek istemiyorum bıktım artık zaten hayatım boyunca sürekli fizik tedaviye giden bir çocuktum ve 2 sene önce adet düzensizliği yaşamaya başladım ve 8 ay boyunca adet olmadığım ve sonra baktım bunda bir problem var ve doktora gittim ve benim pikos olduğumu söyledi tam olarak ne olduğunu bilmiyorum çünkü çevremde bununla alakalı konuşacak kimsem yok çünkü akrabalarım ve ailemde böyle bir hastalığa sahip kimse yok ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrıca aşırı kilolarım var kilo var kamburluğum var göğüslerimde sarkma var ve bazı hareketleri engelli olduğum için normal olarak yapamıyorum ben nasıl zayıflanır nasıl düzelirim nasıl yapabilirim hiçbir fikrim yok gerçekten çıkmazdayım ben değişmek ve güzel bir kız olmak istiyorum nasıl yapabilirim bana lütfen yardım eder misiniz gerçekten zor durumdayım bana yardım edebilecek kimse yok ben nasıl destek alabilirim hangi doktorlara gitmeliyim nasıl tedavi olmalıyım lütfen bana yardım edin
Lütfen bana yardım edecek bir hanımefendi ihtiyacım var?