yaklaşık 4 yıl süren heyecanlı eğlenceli anılarla dolu ilişkimizi farkli bir ile gitmem sebebiyle 2 yıl önce sonlandırdık. İlişki bitiminde hemen engelledi engeli kaldirdi, engelledi engeli kaldırdı, aradi yanlışlıkla aradım dedi, sonra tekrar aradı uzun süre muhabbet ettik sonra tekrar telefonda uzun görüşmelerimiz oldu, sözde ayrılmıştık ama konuşmaya başlayınca 1 saat konuşuyorduk. Fakat Bu süreçte yüz yüze hiç görüşmedik.
Gecen sene ayni ilde bulunduğumuz bir seferinde telefonla konuşurken senle görüşmek istiyorum dedim kabul etti. karşılaşınca sımsıkı sarıldım seni çok ozledim dedim kokusunu cok özlemişim. Biraz muhabbet ettik. Daha sonra görüşelim dedim bakarız dedi gitti. Sonrasında telefonla görüşünce ben seninle görüşmek istemiyorum dedi. Yıkıldım çok üzüldüm görüşmek istemiyorsun beni engelle beni kendinden kurtar dedim önce engellemek istemedi ben ısrar edince engelledi artık iki yabancıyız gözün aydın dedi.
yine farkli illerde yasamaya devam ettik Devam eden aylarda yüz felci geçirdiğini öğrendim çok üzüldüm aradim ulaşamadım mesaj attım ulaşmadı. Arkadaşını aradim gecmis olsun dileklerimi ilettim. Hicbir geri dönüş olmadı.
7 gün önce karşılaştım gecmis olsun mesajını iletmesini istedigim arkadaşı ile oturuyordu, arkadaşı beni görünce ayağa kalktı arkadaşı kalkınca o da kalktı caktirmadan baktim gözlerinin içi gülüyordu ve hala cok guzeldi, sadece arkadaşı ile konuştum ayrıldım onun yüzüne bile bakmadim.
Sizce ne yapmalıyım, aramamak için kendimi zor tutuyorum çalıştığı yere gitmemek için kendimi zor zaptediyorum. O kadar güzel anılar biriktirdim hepsi aklımda unutmama mani oluyor. Ondan daha çok onunla yaşadıklarımı unutamiyorum. Biz çok mutluyduk.
Biliyorum ararsam pesinden kosarsam beni yine kırıp dökecek, egosu tatmin olunca yine sirt dönecek. Bu arada yengec burcu kadınlarını Allah bildiği gibi yapsın
Sizce ne yapmalıyım. Başka kızlarla konusuyorum ama hiçbiri onun gibi gelmiyor. Yarım kaldığı için olabilirmi acaba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer