Kırılacak korkusuyla ağzımı kapatamıyorum sanki orada emanet bir sey varmış gibi bu dolgu dişle bütünleşir mi
1 ay
Kırılacak korkusuyla ağzımı kapatamıyorum sanki orada emanet bir sey varmış gibi bu dolgu dişle bütünleşir mi
Diş hekimi dolgu yaptıktan sonra çene kapandığında dolgunun yükseklik verip vermediğini kontrol eder
Genelde ilk yapılırken macun kovanında olan dolgu çene bir kaç defa kapatılıp açılarak diğer dişlerin seviyesine getirilir, sonrada dolgu malzemesi ultraviole ışık ile sertleştirilir
Genelde dişteki form bozukluğuna alışan bireyler ilk başlarda yadırgasalar da zamanla alışırlar buna.
Çenenizi rahat rahat kapatıp açabilir o dişimizle yemek yiyebilirsiniz
Dolgu kırılmaz
Geceleri dişlerimi sıkıyorum dolgun kırılırsa bu dişe kaplama yapılır dedi ben simdi uyumam da
Biyolojik olarak bedenimiz size zarar verecek şeyler yapmamak için oto kontrol sistemini kullanır
Kendiniİ germeyin rahat olun
Dolgu dişin üzerinde değil içindedir
İki dişin arasına sert bir şey alıp üzerine bastırmadıkça kırılmaz
Hayatımda dişlerimle bir şey kırmadım bant bile kesmedimhep iyi bakmaya çalıştım diş çekimi, ortodonti problemi tam bitti dedim diş eti cekilmesi sonra diş eti grefti ameliyatı simdi bu off off
Cevap
2Cevap
eğer yüksek hissediyosan ve diğer dişlerin tam kapanmıyosa gidip yükseklik olduğunu söylemen gerek
Tam tersi haftaya biraz daha folgu yapacağım dişlerin eşitlenmeli dedi
eğer eski kapattığın gibi kapatabiliyorsan sorun yok
Bisey olmaz sen düzenli bakim yap bisey olmaz
Ortalama 8 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?