Gündüz de gece de oluyor. Kafam dünyadan yavaş yavaş sıcak hava balonu gibi yükseliyor gibi hissediyorum hayatım film şeridi gibi gözümün önüne geliyor bi anda aileme karşı bir üzüntü toprağın soğukluğu ve rahatlığı gibi şeyler hissediyorum duygularım sürekli değişken basit bir top oyunundan bile gözümün önüne üzüntü şeyler geliyor vb vb
Güncellemeler
7 ay
Unuttum bazen zaman mekan algısı sıfırlanıyor. Mesela 2 arabam var birini kullanirken kendimi ikincide gibi saniylrum bi bakiylrum hayır 1. arabamdayim
Zaman ve anlam kayması hissi gibi mi acaba? Güncellemedeki bana da olmuştu aynı gün içinde iki kez. Ama uykusuzluk ve bedene aşırı yüklenmeden diye düşündüm çok üstüne düşmedim. Sizin de öyle olabilir.
Sorudaki de vicdan azabı ve ölüm korkusudur belki? İnsan iç huzuru bulamayınca nedeni de zihni de hatırlatıyor belki
0
6 Yorumla
Soran
7 ay
Olum korkusu diye bir durum söz konusu değil birçok kez kendimi bu riske attim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zaman ve anlam kayması hissi gibi mi acaba? Güncellemedeki bana da olmuştu aynı gün içinde iki kez. Ama uykusuzluk ve bedene aşırı yüklenmeden diye düşündüm çok üstüne düşmedim. Sizin de öyle olabilir.
Sorudaki de vicdan azabı ve ölüm korkusudur belki? İnsan iç huzuru bulamayınca nedeni de zihni de hatırlatıyor belki
Olum korkusu diye bir durum söz konusu değil birçok kez kendimi bu riske attim
Vicdan azabı duyacağım bir şey de yapmadım ama
Uykusuzluk yorgunluk doğru
Bi psikoloğa gidin bence ya da psikoloji öğrencisine. Tıpta bi adı vardır belki sebebini vs onlar daha iyi bilir
Teşekkür ederim
🌱🌷
Bunalimdasın