Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar Neyse aradı burada yazdıklarımın Birkaç tanesini söyleyebildim işte ya Beni aramayın işte falan filan gibi kendince şakalar makalar bir şeyler söyledi kapattı üstüme kınadığını yaşamadan ölmezsin dediğimde de zaten yaşıyorum Ya dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Onlar az bile kalır. Normalde sana da bi kredi kartı vermesi lazım ne zaman ihtiyacın olacak belli olmaz. İnsan karısını parasız bırakır mı ya
...
siz kaç yillik evlisiniz ki bu adamin tavri bu kadar buyük saçna
Yedi
Al kartını git hastaneye. Ordan çık cafede bir kahve ic. Git kendine de bir tane kazak al bak kış geldi.
sen kocandan nşye para isitoyrsun bu nasıl evlilik banka hesabı falan neden ortsk değil. yazık yani evlilik bu muymus.
Çalışmadığım için olabilir mi ve banka hesabı ortak değil kendi paralarını kendi hesabında toplar
sen evlenmemişssin sen köle gitmişssin. erkek adma her kurusu karıya verir.
Gecmis olsun. seni sevmoyormu
Maddi durum ne lsdar koru olursa olsun saglik bu
Yahu ne gerek va o kadar şey söylemene ya
Dedim...
Ee sonuç ne oldu
Güncelleme yaptım amaa
Ha yeni gördüm. Kardeşim ne olursa olsun eşin bak ne güzel şakalar yapmış laf sokmana ne gerek var ki
O cimri ama
Gıcıklığına sataşmış işte sana gül geç kardeşim bunun için evliliğinimi yıkıcan delirmeyin artık ya
Yorumları gördüysen boşan falan diyen de var
Ee boşan dediler diye sevdiğin adamla boşancanmı sende saçmalama git sarıl kocana
Sevmiyorum ama ayrılık da zor
Sevmiyorsan boşa gerek yok kimsenin zamanını boşa harcama adamında önünü kapatma
Adam da sevmiyor
Tamam o zaman niye hala evlisiniz herkes kendi yoluna baksın sevdiğiniz birini bulun ikinizde yazık günah
😣
Allah kurtarsın ikinizide birbirinizden
Sevdirsin de
Yok sizden bi cacık olmaz bu saatten sonra bir an önce kurtulun birbirinizden o kendini seven Bi kadın bulsun sende cimri olmayan adam
İmkansız ablacım
İyi ömür boyu birbirinize zulüm olun yarın daha iyi karı bulup seni aldatır sende cimri olmayan birini bulur onu aldatırsın birbirinizi canım yerine koyup mutlu mutlu yaşarsınız artık
Bu çok kötü bir temenni Allah yaşatmasın düşmanıma bile
Kızım sevmediğin adamın yanında durmak neden ki ya da aynı şekilde onunda sevmediği karının yanında durması neden? İnsanla böyle böyle aldatıyor işte birbirini
Allah sevgi ve saygı versin çocuğumuz var
İnşallah çocuğunuzun hatrına birbirinizin güzelliklerini görürsünüz ve birbirinizi çok seversiniz. Amin. Allah mutlu etsin inşallah sizleri
Eh be kardeşim sende en başta söyleyeceğini en son söylüyorsun
Tabii ki öyle ama gerçekten aklımda herhangi bir aldatma ya da işte hayatı zindana çevirme düşüncesi yok Biliyor musun insan anlatmayınca da sizde böyle aldat ayrıldı gibi yargı dağıtıyorsunuz yaşınız genç ve bekarsınız çünkü
Ve sanki Türkiye'de yaşamıyormuş gibi davranıyorsunuz bu ülkede kaç kadın ayrıldı da sağlıklı bir şekilde hayatıma devam edebiliyor ya madde zorluklar içerisinde sefalette ya yanlış yollara düşüyor yakıt kanaat geçiniyor ya canından oluyor ya da evlatlarıyla sınanıyor
Hanımefendi ben 30 yaşındayım ve sevdiğim insanla evlenemediğim için hala bekarım ben evlenmek için evlenen insanlardan değilim ve öyle insanlara saygı duymuyorum
Beyefendi ben de görücü usulü evlendim ve sadece her halimle bir yola çıkmak istedim flört ettiğin birisiyle evlenir misin Mutlu Olamam belki görür usulü evlenenler daha mutlu diye düşündüm daha saygılı ve sevgi dolu bir ilişkileri var en azından sevgi var aralarında Pardon Saygılar aralarında diye düşündüm ve gerçekten bu 7 sene içerisinde en ağır saygısızlıklarla karşı karşıya kaldım bilmiyorum Benim imtihanım da bu oldu
Allah sabır versin inşallah kardeşim
Aminnn umarım
Bence hiç bir şey deme
Aslında keşke o evde bu söylenmeyi yaparken bu cevapları verseydim de işte
Bazen susmak çok şeyi anlatır
İstanbuldaysan gel hastaneden sonra kahve içelim
Günaydın
Komiksiniz
Neden komik olayım ki
Tanımadan mi evleniyirsunuz bu adamlarla
Doğru aynen öyle
Vallahi öyle düşünüyorum