Aradığında ben şunları demeyi düşünüyorum ya sizce?

Az önce kocam dışarı çıkıyordu ona dedim ki bana para bıraksana dedim Neden dedi Hastaneye gideceğim dedim ve parayı ne yapacaksın dedi otobüs kartın var ya dedi Ben de hastaneye gidiyorum belki lazım olur dedim Baktım Sonra şey dedim varsa tabii dedim bıktım hastaneleriniz bitmiyor başınızdan popon hastalık çıkarıyorsunuz falan bir şeyler söyledi kartı da rafa bırakmış gitmiş ya bıraktım da demedi hiç ben onu aradım açmadı açarsa şunları söyleyeceğim diyeceğim ki hastalık bu Başımızdan popon hastalık çıkarıyorsunuz gibi üslubuna dikkat etmedign kelimeleri bir daha kullanma kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin emin ol başına gelecek bunlar diyeceğim. sana varsa eğer para dedim bunu senin düşünmen gerekiyor hastaneye gidiyorum dediğimde senin bir şey lazım mı demen gerekirdi diyeceğim.

Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar Neyse aradı burada yazdıklarımın Birkaç tanesini söyleyebildim işte ya Beni aramayın işte falan filan gibi kendince şakalar makalar bir şeyler söyledi kapattı üstüme kınadığını yaşamadan ölmezsin dediğimde de zaten yaşıyorum Ya dedi
Aradığında ben şunları demeyi düşünüyorum ya sizce?