ben silahlı özel güvenlik için sağlık kuruluna gittim parayı vs herşeyi yaptım cildiye, dahiliye, ruh ve sinir hastalıkları, göğüs, göz vs çoğuna girdim şu an sadece dahiliye kaldı.
ruh ve sinir hastalıkları geçmişte 2021 yılında bir tanım var ama ilaç görünmüyormuş bende bel fıtığı varmış sonradan farkedildi , fark edilmeden önce doktor beni yönlendirmişti askere gelmeden öncede size gelip durumu anlatmıştım dedim.
tamam psikologa git test vercekler testi çöz gel dedi.
testi çözdüm ve verdim tamam çıkabilirsin dedi.
Yarın dagiliyeye girip heyete çıkıcakmışım ama ruh sağlığı ve sinir hastalıklarından kalır mıyım acaba.
benimkine benzer bir durumu olupta silahlı güvenlik görevlisi olarak çalışan var mı?
birde ne girdiklerini ben görebiliyor muyum muayene yerinde sadece tanı kodları yazıyor
ruh ve sinir hastalıkları geçmişte 2021 yılında bir tanım var ama ilaç görünmüyormuş bende bel fıtığı varmış sonradan farkedildi , fark edilmeden önce doktor beni yönlendirmişti askere gelmeden öncede size gelip durumu anlatmıştım dedim.
tamam psikologa git test vercekler testi çöz gel dedi.
testi çözdüm ve verdim tamam çıkabilirsin dedi.
Yarın dagiliyeye girip heyete çıkıcakmışım ama ruh sağlığı ve sinir hastalıklarından kalır mıyım acaba.
benimkine benzer bir durumu olupta silahlı güvenlik görevlisi olarak çalışan var mı?
birde ne girdiklerini ben görebiliyor muyum muayene yerinde sadece tanı kodları yazıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilmiyorumda genelde çok takılmıyorlar diye biliyoeum
silahlı olduğu için dikkat etmezler mi?
Bilmem ben silahsız aldım adamlar sallamıyor
sen silahsız alsanda muayene silahlıya göre mi yapılıyor
Kurul onaylarsa geçersin belli olmaz onların işi benimde gözümde tembellik vardı silahsız alabildim
peki muayeneyi tamamlayınca silahsız için tekrar aynı kontrollere bida mı girmem gerekli
birde bana kağıt falan vermediler direkt sisteme giriyorlar şu an ne girdiklerini de göremiyorum
sadece muayene kısmında muayene kodu yazıo Z00.4 yazıo o kadar içerğinden de kişilik testi her biri ve normal poliklinik muayenesi yazıo
Evet silahlı onaylanmazsa silahız için tekrar girmen gerekir ve sonucu görmek için e devletten bakman lazım en geç 20 gün içerinde çıkar yoğunluğa göre değişir bende 3 gün sonra çıkmıştı
Silahlı için, lise ve dengi yani üni bitirmen gerekir. Ben ilkokul bitirdiğim için, (8) yıl, silahsız oldum.
Tanınan ne olduğuna bağlı kağıtta yazar sağlam diye ya da üstüne basmistir
bişiler yazmış ama ilaç yok
2021 yılından
kağıt yok direkt sisteme giriyolar
Şikayetin neydi
fıtıkmış işte en başından beri şikayet ağrıydı yaşım o zaman küçük 17-18 yaşındaydım fıtık olduğunu bulamadı doktor başka doktora gittim o da bulamadı psikiatriye yönlendirdi beni öyle gitmiştim sonradan iyi bir doktors gittim ortopedi ye o buldu sende fıtık var diye sorun çözüldü o şekilde
Sanmıyorum ya psikolojik bir sorun olmaz
bugün muayenem bitiyo heyet ne zamana açıklanır en geç
En geç bir güne
Bel fıtığından da elenebilirsin
yoo herşeyi geçtim bişi diyen olmadı ki kaldın falan demedi kimse bana sadece fizik tedaviye görün onlarda bi baksın dedi o kadar
Kalmazsın neden kalacaksn ki
geçmişte ruh sağlığı ve hastalıklarından kalıntı var yazmışım detaylı oku istersen
Zaten hepsi onaylanırsa heyet raporu veriyorlar
biliyorum da geçmiş sıkıntı oluyor mu diye merak ettim