Eşim askeri personel 3 yılın sonunda sözleşme yenilediler ve sağlık raporu istendi. Yenileme olduğu için çok önemsemedi doktorlar pek önemsemez sandı ancak karaciğer yağlanması çıktı. Diyet yaparak spor yaparak düzelttik ama şimdi yine 3 yıl yenilenmiş sözleşmesi. Bizi şimdiden stres sarıyor. İş güvencesi sıfır. İnsan vucudu elbet sene seneyi aratır. Yine bir şey çıkacak diye korkuyoruz. İşe girişteki gibi olsun sağlık durumu istiyorlar. Böyle bir korkuyla ömür boyu acaba işten çıkacak mı diye yaşamak çok kötü. Bari geri görev emeklilik vs br hak tanısalar. Eşimin sözleşmesi yenilenmese nerede çalışacak kalmış ki belirli bir yaştan snra giremez de işe
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zor şartlara dayanabilir mi bilinmesi için isteniyor o raporlar.
Zaten zor şartlarda çalışıyorlar elinden geleni yapıyorlar bu onunla alakalı değil ki. Sürekli bir işinden olursun kaygısı. İşimden olurum korkusu var eşimde bu çok fsrklı bir şey. Yoksa zorluk vs umrunda değil alışmıl zaten
Evet biliyorum. Ama dağda, görevde, operasyonda; kalbi, tansiyonu, şekeri, yağlanması vs olan adamı nasıl götüreceksin mecbur o raporlar isteniyor işte başta şartları bilmiyor muydu
Tabiki bilerek girdi ama o diyor ki ilk girişte önemsiyorlar. Bir sonraki alınacak raporlar göstermelik.
Yani o şekilde sanıyormuş
Normal birşey uzmanlara sıkıntı çıkarırlar muvazzaf olsa bişey yapamazlar
Astsubay uzman değil. Ama sıkıntı çıkardılar o hastaneden başka hastaneye sevk vs uğraştık epey şimdi yine 3 yıl yenilenmiş. Uzmanlar yne süreyi kendi beliriiyormuş galiba. Bunların otomatik 3 yıl yenileniyor
Asem dir o zaman
Muvazzaflığı kazansın sorun çözülür
Evet öyle. Yani hiç esneklik olmamasına şaşırıyorum 15 yıllık personel ile yeni işe girenin aynı sağlık şartlarında olması bekleniyor benim anladığım
Muvazzaflıkta da yok mu bu sağlık şartı var diye duydum ama
Jandarma böyle yapacak bişey yok yenge
Muvazzaflık işten atmak öyle kolay değil
İnşallah kazanır valla önümüzü göremiyoruz 3 sene sonra işsiz kalabilir.
1-2 ay a jsps sınavı olacak girsin o sınava
Evet haberimiz var kaç puan alması lazım ondan bilginiz var mı
50
Bundan öncekinde 40 aldı sanırım. İnşallah bu sefer alır da geçer
Dualarım sizinle
Kendine iyi bakacak ya da 3 senede bir torpil bulacak:)
Çok saçma değil mi ama. Bende çalışıyorum ilk girişte istediler sağlık raporu götürdüm verdim bitti. 3 yılda bir 3 yılda bir. Birde şartlar aynı esneme vs yok
O isler torpille donuyor oek sagliga bakan olmaz aslinda
Torpil ne alaka ki sağlık bu yani. Sonçta bakan doktor değil mi
Ohooo😀😀😀😀😀😀😀 bosver.
Esin kara kuvvetleri mi ne?
Jandarma
O zaman fazla sıkıntı yapmazlar. Su an nerde görevde
Hakkarideyiz son 1 senemiz kaldı burada
Valla gayet sıkıntı yaptılar. Zor geçti diyebilirim
Sende mi ordasin
Evet
Güzel o zaman üst bölgesinde degil
Üs bölgesine çıktı 2 yıl üs bölgesindeydi. Ondan karaciğer yağlanması çıktı belkide orada yeyip içtiklerinden. Çünkü bna resmini atmıştı o kumanya dedikleriniz full yağ. Onu yiyen birinde yağlanma çıkmaması anormal zaten. Hem onları yedirip hemde sağlık raporunda sorun çıkarmaları bir ilginç yani
Karagaha alırlar onu en fazla
Tedavi olsun yapacak bişey yok
uzman onbaşı olsun ordan çavuşluğa geçsin
Eşim astsubay
bi şey olmaz o zaman rahat olun zaten açık var astsubayda daha dikkatli olun o yörenin yağları ağır olur o yapmıştır muhtemelen yemekleri düzene sokun
Zaten kereviz enginar brokoli yemekten sıkıldık ama ömür böyle geçer mi ya. Onunla bnde sürekli stres altındayım.
jandarma olsa rahat ederdiniz kara kuvvetleri böyle batıda rahat edersiniz ikinizin de asker olması sıkıntı ne özel hayat var ne sosyal hayat
Eşim jandarma zaten. Jandarma ama sıkıntı çıkarıyorlar. Sağlık taraması çok detaylı oldu. Az bir karaciğer yağlanması çıktı diye o oraya sevk etti bu buraya. Ben asker değilim memurum hakkariyr eşimin yanına geldim
tamam rahat ol kafana takma jandarma 7/24 çalışır gerektiğinde ama hakları çok iyidir var tanıdıklarım içinde biraz daha sabredip batı görevini bekleyin batıdan oraya gittiysen zor olmuştur senin icin de
Zaten son br yılımız evet burası zor bir şehir ama şehirden çok iş güvencesini kafamıza takıyoruz. İnan şehir umurumuzda değil. Sırf yarın bir gün işsiz kalırsa ne yaparız diye çocuk bile düşünmüyorum 3 yıldır evliyim. Yarının ne olacağı belirsiz çünkü. Keşke başka iş imkanı olsada istifa etse oda kurtulsa bende
yazayım mı sana uzan uzadıya konusmk istersen
Burası dışında bir yerden konuşmuyorum. Burada yazmak istediğin olursa yazabilirsiniz
bu uygulamadan yazıcaktım zaten
takip ettim konuşmak istersen sen de edersin yazarım