Eğitim & Kariyer Güvenlik için heyet raporu nasıl alınır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Rapor alırken doktorlar çıplak mı bakıyorlar. Hangi doktorlara gidicem bilgi verir misiniz Güncellemeler+1 yıl Evet arkadaşlar gittim bugün bazı doktorlar çıplak baktı 🥲 Güvenlik için heyet raporu nasıl alınır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 617 cevap paylaştı. Yani kollarına falan bakarlar Tabii ki zamanında bıçak izlerim var jilet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kolumda iz var ama jilet değil onu jilet zanneder mi ki. Ayrıca silahsız alıcam yine de bakarlar mı Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani eğer Jilet İzi ise kendine zarar verdiysen sıkıntı olabilir... Yorumla
mahir1g Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Meslek ne ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte güvenlik olmak için Yorumla mahir1g +1 yıl Guvenlik gorevlisimi yok ciplak degil yaa ustunu bile cikarmazsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani kollarına falan bakarlar Tabii ki zamanında bıçak izlerim var jilet
Kolumda iz var ama jilet değil onu jilet zanneder mi ki. Ayrıca silahsız alıcam yine de bakarlar mı
Yani eğer Jilet İzi ise kendine zarar verdiysen sıkıntı olabilir...
Meslek ne ki
İşte güvenlik olmak için
Guvenlik gorevlisimi yok ciplak degil yaa ustunu bile cikarmazsin
saçmalamayın ya