Hamileyim sigarayı bırakamıyorum?

Hamileyim ve agır bir boşanma ve depresyon evresindeyim bebegim 4 aylık oldu ve günde 1 paket sigara içiyorum ve bırakamıyorum zamanlayıcılar indirdim olmadı. Çocugum bana ragmen sağlıklı ilerliyor hatta toplu kilolu bir bebek olacağını söylüyorlar. Ben bu boşanma sürecinde eşim tarafından çok yıprandım doya doya hamileyim diyemedim. Hamile şımarmaları yapamadım sadece agladım kusmam bile olmadı. O kadar agır geldi ki her şey eşimin tavırları pervasızlıgı kendimi zehirledim ölmek istedim. Hastanelik oldum kanımda 16 tane ilaç cıktı bana ragmen bebegim yine sağlıklıydı. Ben çocuklugumdan beri anne olmak istiyordum. Yegenlerimi hep ben büyüttüm meslek sahibi ettim 30 yaşında bende hamile kaldım. Ve hamile kalmam zorken kalamadığım her an aglarken şimdi hamileyim ama ben çocugumada kendimede zarar veriyorum. Sigarayı bırakmam lazım nolur bir yol gösterin kızım icin güzel bir hayat kurmak tek hayalim.

Güncellemeler
8 ay
Tamamını okuyun boşanmakta olduğum eşim ve 2 cocugu ile yaşıyprdum. Cocuklarına hayranım aşırı terbiyeliler onlarla kendimize bir dünya kurmuştuk ama eşim alkolük ve kumarbaz herkese borcu harcı var ilgi alaka sıfırdı ve bana ya da çocuklarına gram saygısı yoktu. Ben bu cocugu gercekten istiyorum. Ama sinirimi öfkemi atamıyorum yaşadım haksızlıkları atamıyorum. Ki bunlar ben hamile kalınca başladı. Bu sigarayı bırakmanın dogal bir yolu olmalı
Hamileyim sigarayı bırakamıyorum?