Hastaneye götüremiyorum şu an banyo yaptırdım düşmedi calpol verdim ama 120 mg 6 yaş altı içinmiş daha yeni verdim şimdi üstüne 250 mg versem bir şey olur mu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun şu an durumu nasıl gadası
Çok şükür iyi ateşi çıkmadı götürdüm doktora antibiyotik tedavisine başladık kendine geldi bugün az biraz
İyi bari
Geçmiş olsun hemen vermeyin islak havlu koyun koltuk altina alnina biraz bekleyin geçmese ambulansi çağirin
Yaptım şu an ama çok titriyo içim gidiyor ya :(
Biraz bekle ateşini öl anne yüreği kiyamam yaa
Kaç saat önce verdin ve çocuğun üstünü incelt koltuk altına ıslak bez koy şu an bende aynı durmadym düşürdm
Yeni verdim daha 10 dk olmadı
4 saate bir verilir nasil oldu şimdi
Ilık suyla bez koymuştum başına birde sıvı verdim ayran su yemek falan da atıştırdı çok şükür düştü biraz daha üşümesi geçti uyudu şu an inşallah sabaha kadar çıkmaz sabah götürcem hastaneye
Örtme üstünü sakın atlet ile uyusun
Kısa kol var üstünde incecik birde çarşaf örttüm çok üşüyorum diyor diye el ayak buz kesildi mecbur örttüm
Kaç derece şu an
Ateş ölçerim bozulmuş ölçemedim ama varken 38 buçuk gibiydi
Hastanye gitsen keşke üstünü de aç üşüsün bir şey olmaz
Şu an 37 ve buçuk seyrinde gidip geliyo açtım üstünü tamamen bez duruyor
İyi yaparsn yazık canm benim ya
Okuldan bulaşıyor ne kadar dikkat etsen de
Aynen öyle salgın var şu ara
Bana kalsa göndermeyecem ama 1. Sınıf geri kalsn istemiyorum Eğitim sistemi çok garip öğretecem diye kafayı yiyorum
Bende aynı birinci sınıf bugün L harfine geçmişler mesela ödevini aldım ödevini bile yapamadı bende evde gösterdim oyun var telefonda okuyorum diye yoksa eğer indir mutlaka harfleri öğreten kelimeleri öğreten oyunlar var onu oynattım
Harfleri birleştirip kelime olarak okumakta zorlandı baya kafayı yedim resmen bende
Bende yavaş yavaş hecelemeye geçti farklı farklı yöntemleri uyguluyorum A4 koca koca yazdm benn okuyorm o buluyor 😀
Evet birleştiremiyor ezber yapiyor yüzüme bakarak okuypr ve atıyor ya tutarsa
Bende deneyim bari 😄 t harfine çok takılıyor a e n i tamam ama sadece t harfi olunca kelimede okuyamıyor ttttt nnnn demekten delircektim😄🤣 nefesim kesildi bir ara
Birde o var evet nine ve naneyi ezberlemiş n harfini görür görmez ezbere bana bakarak hemen nine nane diyor 🤣
Yemin ederim ayni bizdede t sabahtandr itti riyoruz
Kızımı anlatıyor gibisin kafayı yememek elde değil yan odaya geçip duvar yumrukladm
Aman sakin ol 🤣 nine ete nane at 🤣 inan anteni ittir 🤣
Bunları görünce olamıyorm tam okurken Baba cips baba çişim geldi ya da fark etmeyecem sanıp satır atlıyor yılda 1000 asker yetiştirdim bu kadar zorlanmadım
Valla takip ettim seni soru olarak sormuşsun sende muzdaripsin
Benimkide gözümün içine baka baka gülüp susadım diyor dk başı suyu baş ucuna koyuyorum kalkmamak için bu sefer yudum yudum yavaş içiyor ben yine sinir küpü 🤣
İşimiz gerçekten çok zor yalvarır oldum çocuğa ya harflere bakmıyor ki okusun
Bu ara da beni ilgilendirmez ama genelde anneler çalıştırır ödev yaptırır anne çalışıyor mu peki
Yok ev hanımı ama benimle daha disiplinli çalışır ki mutfak vs hep beraber girilir
Anladım ne güzel
Zaten gün boyunca annesi ile ki çok zor bende vakit gecirmekten keyif alıyorum mesela şu an başindaym sabah iş başı
Ben tek başıma büyütüyorum böyle babalar görünce imrenmiyor değilim maşallah ne güzel
Dolven ver 4 saat araliklarla bi ondan bi ondan
Ve koltuk altina ilik su tedavisi yap
Basina ilik su tedavisi yap
Dolven yok calpol ve iburamin cold var dönüşümlü veriyorum 4 saatte bir ama calpol iki çeşit varmış yanlışlıkla düşük dozda olanı verdim
İlik su yap mutlaka duser cok gecmis olsun
Yaptım alnına koydum biraz düştü gibi
Ates şöyledir
Dusmus gibi gosterip daha cok yukselir
İlik su tedavisini iyi uygula cocugun ustunu cok ortme kiyafetlrini cikar
Ufak titremeler olabilir uzme kendini ama mecbursun buna
ver daha iyi gelir