Başı ağrıyan dişi ağrıyan karnı ağrıyan ilgili bölümlere gidiyor ama kişiliksel sorun yaşayan nedense kendine kondurmuyor🤷♀️ Yani günah değil, suç değil niye gitmiyorsunuz ya😅 gidin tedavi olun🥳

Başı ağrıyan dişi ağrıyan karnı ağrıyan ilgili bölümlere gidiyor ama kişiliksel sorun yaşayan nedense kendine kondurmuyor🤷♀️ Yani günah değil, suç değil niye gitmiyorsunuz ya😅 gidin tedavi olun🥳

2006 dan beri gönüllü giderim... 33 er gün yatışım var 5 kez... Bir de raporum... Gerçi çocukken ailem götürmeye başladı haliyle çocuğum anlamıyorum gönüllü gitmeye başladık diyelim... Yanlış tedavi uyguladılar benim Dehb oldu mu okb anksiyete bipolar ve şizofreni... Başladı mı alkol kullanımı başladı mı dürtü kontrol problemi... Yattırdılar 33 gün Hacettepe ye psikiyatri ye 17 yaşındayım... Gece bağıran çağıran akıllı giren deli çıkar... O günden sonra oldum tam deli ee bir de raporum oldu nişanesi... Ama seviyorum deli olmayı seviyorum farklı olmayı... ☺️☺️☺️
Gitmem gerekiyor gibi düşünüyorum artık. Ben doktora gitme konusunda genel olarak sorunluyum. Dişimin ağrısından ölecek gibi olana kadar beklerim hep son raddeye bırakırım. Psikiyatristin şifa olacağı konular olabilir..
Cevap
10Cevap
Ben gittim zaten ama bir işe yaramadı.. bir daha da gitmem.
Sorunum olsaydı giderdim ama bir sorunum yok
gitmeyenlerin amacı senin de psikolojini alt üst edip seni göndermek
Gitmişliğim var
Ben giderdim ya...
Gitmezdim.
Kendilerine hayırları yok.
Sorun olduğunu fark dersem giderim.
gitmiştim
ama bir gereği kalmadı
Giderim
Giderim
Giderdim tabii