Sağlık Bu ne zaman iyileşir ya? sariayyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doktara gittim net bişey diyemem dedi yakıcı bı yağ girdi yıkayıp sardılar napicam hızlı iyileşmesi için Bu ne zaman iyileşir ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 7 ay Sağlık konusunda 670 cevap paylaştı. Çook geçmiş olsunn. Doktor ne dediyse o kanks. Oynama sakın gözünle sadece biraz zamana ihtiyacın vardır. Milletin koca karı taktikleri olursa uygulama doktorun sözünden çıkma derim... 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 7 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. geçmiş olsun göz olması kötü olmuş.Bilirim birinin kapalı olmasının kötü olduğunu benim çok kapalı kaldı. 0 0 Yorumla
obendeğil Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Zamanın hızlanması için senin yavaşlaman lazım. 0 2 Yorumla sariayyyy 7 ay Niye öyle dedin ne hızımı gördün gibgjbch Yorumla obendeğil 7 ay Ben orasını bilmem, zaman lazım sana hem de en hızlısından Yorumla
Ahmet20s Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 7 ay Geçmiş olsun bence en az 2-3 hafta kalır kalmasıda iyi olur enfeksiyon falan kapmazsın 0 0 Yorumla
felsefisorgulayıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 7 ay Ah yüreğim sızladı ya orası en hasas yerdir. Körlük riksi yoksa endişe etme geçer 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. sevgilini çağır sana şefkat göstersin iyileşmeni hızlandırır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Yarım gözü yok yine güzel awq bu nasıl oluyor 0 5 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Allahsız Yorumla sariayyyy 7 ay En iyi yorum seçildi Yorumla Cevap sahibi 7 ay Buradaki en güzel şey şu an bunu okuyor Yorumla sariayyyy 7 ay Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 7 ay 🙏 Yorumla
Sksocuefsun Takip Et Xper 5 Yaş: 39 7 ay hicbir fikrim yok ama boyle cok guzel cikmissin sjdjd 0 5 Yorumla Sksocuefsun 7 ay kizlara gelince tesekkurler askim erkek olmak zor Yorumla sariayyyy 7 ay Yorumu okudum yetmez mii Yorumla sariayyyy 7 ay Baktım Yorumla Sksocuefsun 7 ay bakmisken cevap da verseydin Yorumla Sksocuefsun 7 ay memnun edemedik mi prensesi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Valla gecmis olsun da doktor bisey diyememis biz ne diyelim memnun degilsen cevaptan daha iyi bir goz doktoru arastirabilirsin 0 0 Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 300 cevap paylaştı. Noldu ki, geçmiş olsun 0 2 Yorumla sariayyyy 7 ay Yag sıçradı aşkım teşekkürler Yorumla Adeptus 7 ay Offf fena olmuş :((( Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Elleme gözünü en kısa zamanda iyileşir geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 0 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 981 cevap paylaştı. Umarım en kısa sürede iyileşir Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Acele etme tehlikeli bir şey vakitle iyileşir 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tek gözü kalmış canavar 0 0 Yorumla
Söylenti Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 54% 7 ay İyileşti mi 0 2 Yorumla sariayyyy 7 ay Yok yeni sardilar Yorumla Söylenti 7 ay Geçmiş olsum Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 7 ay Sağlık konusunda 813 cevap paylaştı. İyileşirsin umarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çook geçmiş olsunn. Doktor ne dediyse o kanks. Oynama sakın gözünle sadece biraz zamana ihtiyacın vardır. Milletin koca karı taktikleri olursa uygulama doktorun sözünden çıkma derim...
geçmiş olsun göz olması kötü olmuş.
Bilirim birinin kapalı olmasının kötü olduğunu benim çok kapalı kaldı.
Zamanın hızlanması için senin yavaşlaman lazım.
Niye öyle dedin ne hızımı gördün gibgjbch
Ben orasını bilmem, zaman lazım sana hem de en hızlısından
Geçmiş olsun bence en az 2-3 hafta kalır kalmasıda iyi olur enfeksiyon falan kapmazsın
Ah yüreğim sızladı ya orası en hasas yerdir. Körlük riksi yoksa endişe etme geçer
sevgilini çağır sana şefkat göstersin iyileşmeni hızlandırır
Yarım gözü yok yine güzel awq bu nasıl oluyor
Allahsız
En iyi yorum seçildi
Buradaki en güzel şey şu an bunu okuyor
Teşekkür ederim
🙏
hicbir fikrim yok ama boyle cok guzel cikmissin sjdjd
kizlara gelince tesekkurler askim erkek olmak zor
Yorumu okudum yetmez mii
Baktım
bakmisken cevap da verseydin
memnun edemedik mi prensesi
Valla gecmis olsun da doktor bisey diyememis biz ne diyelim memnun degilsen cevaptan daha iyi bir goz doktoru arastirabilirsin
Noldu ki, geçmiş olsun
Yag sıçradı aşkım teşekkürler
Offf fena olmuş :(((
Elleme gözünü en kısa zamanda iyileşir geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun
Umarım en kısa sürede iyileşir Geçmiş olsun
Acele etme tehlikeli bir şey vakitle iyileşir
Tek gözü kalmış canavar
Doktorun dediğini yapacan bekle
İyileşti mi
Yok yeni sardilar
Geçmiş olsum