Zamanla düzelir mi?

Buraya yazdığım diğer konunun devmı annesi ona aramızda geçenleri söyledim diye yani söylerken uslubumdan dolayı istemiyormus beni bn hastane için konusmustum ayrılınca sevgilimde yarı parasını veririm falan demişti kadına bunu anlattıgımda kadın demiş seninde psikolojin bozuktu oda psikolog parasını versin demiş bn sanki onlardan para istemişim gibi daha önce ayrılacaktın bn mallık yaptım barıstırdım yapmayacaktım falan demiş bnmle konuşmasını istemiş sevgilim istemiyorum demiş anlattıgı gün mesgule atıyorum daha arıyor demiş anlamıyorum yani o zamnlar evet çok kavga ediyorduk çünkü ikimizinde düzelmesi gereken huyları vardı ama şu an öyle bir durum yok diyor ailem istemiyorum derse bn ne diyim ne yapayım diyor bnmde babam anlamış onunla konustugumu sürekli konustugum var mı yokmu diyor gelsin tanısalım diyor o diyor bana baban nasıl öğrendi olaylar karıştı şimdi diyor ne yapmak istediğimi bilmiyorum arafta bırakmayın beni kimse bir şey yapmasın bana falan diyor bunaldım diyor bn sanki herkesle bunu yaşamısım gibi davranıyor kadın
Zamanla düzelir mi?