Zamanla hersey düzelir mi?

Arkadaslar ben 7 ay önce evlendim, esim araba isleri ile ugrasiyodu biz nisanliyken durumu normal iyidi, evlenmeden bir kac ay önce isler yürümedigi icin birakmak zorunda kaldi, ben ise gecen aya kadar part time calistim üniversite ögrencisiyim ikisi bir arada yürümedigi icin birakmak zorunda kaldim isi. Sorunum su: esim calismiyor calismak istemiyor, iki aydir kira ödiyemiyoruz faturalar aylardir ödenmedi, resmen bunalima girdim, stresten saclarimda bazi bölgeler tamamen döküldü ama esimin umrunda degil sanki, aylardir is bulcam caliscam hersey düzelecek diye beni oyaliyor ama artik bicak kemige dayandi katlanamiyorum.. evliligimi bu yüzden bitirmek istemiyorum cünkü tek sorunumuz bu.. lütfen akil verin ne yapayim, hergün dua ediyorum ama dayanamiyorum artik ekmek alacak 1kurusumuz yok resmen , yasama istegim kalmadi.. ve benim durumum evlenene kadar gayet iyidi, heleki almanya gibi biyerde daha zor. Ailem esimin calistigini saniyor, hersey iyi rolü oynamak beni cok yordu, onun ailesi durumu biliyor esime bol bol nasihat veriyolar ama birseye yaramiyor. Sabredersem gecer mi? Aglamaktan icim öldü, birsürü icra mektubuda geldi, mahkemeye veren alacaklilar yani birsürü böyle seyler.. satacak birseyimde kalmadi, altinlarimin bir kismini elden cikardim bile.. neyapmaliyim bilmiyorum..
Zamanla hersey düzelir mi?