Merak etme ben her şeyi anlıyorum bence sen kendi becerilerini geliştir kaç senedir iktidarda Ak Parti milletimiz neyin doğru olduğuna karar veriyor sen dert etme :D
Anlıyorum anlıyorum ben kendimizden örnek veriyorum. Çalışan herkese parası hayli hayli yeter bunu diyorum bence sen kendine bak. Sayın Cumhurbaşkanımız ülkeyi gayet iyi yönetiyor.
Ben teşhis koydum işte mahkeme de de psikiyatriye sevk ettiricem doktor rapor verecek sana 🤣🤣🤣 ispat edebilecek misin Türkiye de çalışanların çoğunluğu 60.000 TL üstü kazanıyor söylemini? Edemiyecegin için rapor sonucu belli 🤣🤣🤣
Ona hakim karar verir iyi günler dilerim hukuk bilginizin ne denli kötü olduğuna da şaşırdım doğrusu :) Ayrıca gene anlamadınız bu hakareti bana etmeden önce bir psikiyatri raporu olsaydı suç olmazdı anladın mı :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
gençlik bitti bu saatten sonra umrumda değil çocuğum da yok.
Son seçimimdi bu.
Önemli olan malum şahsın gitmesi değil ülkeyi yönetecek vizyonda adam yok
Ak Parti şu an en iyi parti gibi gözüküyor milletimiz umarım tekrar 2028'de Ak Partiyi iktidara taşıyacaktır.
@məmùrbəýý Komik olan nedir?
Hakaret etmeden bile kendini ifade edemiyorsun :D
Beynin yok demek hakaret değil diyorsun ya ahaha ne güldüm
Kullanabiliyorum zaten sen merak etme ahaha :D
Merak etme ben her şeyi anlıyorum bence sen kendi becerilerini geliştir kaç senedir iktidarda Ak Parti milletimiz neyin doğru olduğuna karar veriyor sen dert etme :D
1 euro 30 tl. Ancak maaş zamları ile telafi ediyor hükümetimiz ben gayet de geçiniyorum.
Benim ailemin geliri gayet iyi merak etme :D devletimiz hak edene hak ettiğini veriyor.
Lokantaya da gidebiliyoruz depoyu da fulleyebiliyoruz ayrıca alın teriyle kazanıyoruz dert etme :D
Milletin parasına laf edeceğinize çalışın da kazanın iş beğenmemezlik yapmayın :D. Ailem bugünlere emeğiyle geldi hak ediyor aldığı parayı
Anlıyorum anlıyorum ben kendimizden örnek veriyorum. Çalışan herkese parası hayli hayli yeter bunu diyorum bence sen kendine bak. Sayın Cumhurbaşkanımız ülkeyi gayet iyi yönetiyor.
Eee o zaman neye itiraz ediyorsun bak gayet de güzel geçiniyorsun :D
Toplum ortalama olarak günlük en az 70 litre yakıt alabilir çoğu insan 60.000 lira üstü maaş alıyor artık.
Ben beynimi çalıştırıyorum merak etme bu işler aynanın karşısına geçip fotoğraf çekmeye benzemez :D
Çoğu insan kendi işini kuruyor tamirciler bile aylık 150.000 liranın üstünde kazanıyor :D
Ayrıca hakkınızda hakaret suçundan suç duyurusunda bulunacağım :)
Hayır asgari ücretli ve emekli %50'yi oluşturmuyor :)
Yazık 🤣🤣🤣🤣 ne diyeceksin davanda? Ben ülkenin çoğunluğu 60.000 TL üstü kazanıyor dedim oda bana ispat et dedi akılsız olduğumu söyledi diye mi 🤣🤣🤣
Akılsız hakaret suçunu meydana getirir :) keza özürlü müsün kelimesi de hakaret kabul edilmektedir.
Psikiyatri tanısı veya bir IQ testi raporu bulunmadan bunları söylemen hakaret suçunu meydana getirir iyi günler :)
Bak yanlış anladın gene :) mahkeme öncesinde böyle bir raporun olması gerekiyor :)
Ben teşhis koydum işte mahkeme de de psikiyatriye sevk ettiricem doktor rapor verecek sana 🤣🤣🤣 ispat edebilecek misin Türkiye de çalışanların çoğunluğu 60.000 TL üstü kazanıyor söylemini? Edemiyecegin için rapor sonucu belli 🤣🤣🤣
Ona hakim karar verir iyi günler dilerim hukuk bilginizin ne denli kötü olduğuna da şaşırdım doğrusu :)
Ayrıca gene anlamadınız bu hakareti bana etmeden önce bir psikiyatri raporu olsaydı suç olmazdı anladın mı :)
İspat etmeme gerek yok ben gördüğümü söylerim ayrıca bu ülkede yaşayan benim ve sana doğru olanları söylüyorum ister inan ister inanma :)
İspata gerek yok benim hayat tecrübem yeter ayrıca değerli vaktimi sana ispatlamakla harcayamam :)
Ayrıca senin ispatın yok bir kaynakça göremedim :)
Google'da 15 milyon asgari ücretli 12 milyon emekli ve 5 milyon memur olduğu yazıyor. Hani %50 ahaha :D türkiye nüfusu 85 milyon :D
Hadi 10 milyon daha ekle gene %50 bile etmiyor :D ahahsa
Neyse hadi engel atayım daha uğraşamam sjsjs
He he belli 😂😂😂 yazılan cümleyi anlayamayacak kadar kullanıyorsun belli 😂😂
Chp %1 lere düşerse ekonomi düzelir
keske gitsede biraz feraha kavussak
malum şahısın gideceğini nerden çıkarıyorsun?
Zuhahahahaha