dışarı cıkmaya korkuyorum, her seye heyecanlanıyorum telefon kullanmayı bıraktım. çok fazla ilerledi tekrar psikiyatriste gidicem. sürekli kalp atışım hızlanıyor uyuyamıyorum
bu belirtileri yaşamış olan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dışarı cıkmaya korkuyorum, her seye heyecanlanıyorum telefon kullanmayı bıraktım. çok fazla ilerledi tekrar psikiyatriste gidicem. sürekli kalp atışım hızlanıyor uyuyamıyorum
bu belirtileri yaşamış olan var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bendede vardı ama insanlar senden daha korkak emin ol buna
nasıl geöti
Sosyalleştim karşı cinslerle muhabbet ettim aşırı etkili
Anksiyeteyi geçmiş bu
nasıl yani neyim var 1.5 yıl once doktor anksiyete dedi
Anksiyeteden daha kötü olmuş. Geceleri uyuyamıyorsun psikolojin tamamen bozuk.
8 aydır geceleri bir gün kesintisiz uyumadım bile, her seye heyecanlanıyorum televızyon bakarken uyumaya calısırken sureklı kalbım carpıyor, anksıyetem ılerlemıs mı yoksa baska bı rahatsızlık mı olmus sence
Bu senin elinde , korktukça senin beynin üstüne gelir ve seni daha çok korkutur. o yüzden korkma ve yavaş yavaş dışarı çık
Psikiyatri ilaçları hiç bir ise yaramıyor , dayiyorlar kimyasal ilaçları yolluyorlar
benim elimde değil, ilaçlar işe yarayanlar var böyle demeyin. tedavisi zor olan psikolojik rahatsızlık var ilaçla iyileşen böyle dedikçe insanlar daha kötü oluyor
Hayır lütfen ilaç kullanmayın. İlacı bırakınca daha kötü oluyorsunuz
Kendiniz iyileşmeye bakın , korkunuz neyse onunla yüzleşin üstüne gidin. Bak senin beyninde anlıyor bu korkuyu. Sen daha çok korktukça beyninde seninle beraber korkuyor bu döngü uzuyor. İlaç milac fayda etmez
demek kolay ama yasadıgım korkuyu kendım yonetmıyorsm mecbur ılac kullanmam gerek bunda da kotu bır sey gormuyorum boyle olmam daha mı ıyı bu stresı yonetemıyorum işte
Nasıl yönetemiyorsun? stres yönetilecek en kolay şey
Yaşıyorum 7 senedir
ilaç kullanıyomusun
evet secita
en cok ne belirtin var
aldığım nefesin yetmemesi, bitmeyen endişe
ben uyanır uyanmaz kaygı baslıyor evden cıkmak ıstemıyorum sureklı kalbım carpıyor heeyecanlanıyorum
konuşalım istersen
konusmak ısterım ama heyecan basıyor işte. of cok garıp gelıyor olabılır ama gercekten bozuldu psıkııpljım
halini iyi bilirim, yaşayan anlar ancak
ekle istersen
karidoloji gittim kalbim saglam , didarel verdi onu kullanıyorum o geciyior carpıntıyı ama zıhnım susmuyor sen kullandın mı
onu kullanmadım, kalp sıkışma hissi bende de var
uyku durumun nasıl peki ilaç fayda ettı mı sana
çok uyku yapıyor
hmm anladım
🐣🐣🐣
Bayılmadn mı hala
neden bayılıyım
O kdr panikleyecek bişi yok neyden korkuyorsun
keşke anlatabilseydim
Gel anlat
Bende var ama o kdr değil
anlattım zaten her seye heyecanlanıyorum senınle konusurken bıle heyecanlanıyorum konusamıyorum bırıyle
Yok daha neler psikolojini bozmuşsun.. yanında tanıdığın biri varken de heyecan falan var mı dışarda veya konuşurken?
evet işte cok zorlanıyorum aglıcam artık telefon kullanmayı bıraktım, her seyden heyecan duyuyorum kalbım carpıyor
8 aydır her gece gecelerı uyanıyorum illa kesıntısız uyuyamadım
Değişik nazar falan da olabilir doktor çözüm bulmasa biraz hocalara danış
sanmıyorum çok ağır şeyler yaşadım psikiyatrist dışında benı anlayan olmayacak
Anlayan olur da yaşadığın şeyi bilmiyoruz
zor ya inan bana çok zor bu anksiyete mi neyse artık Allah yardımcımız olsun, ağır ameliyatlar geçirdim okulu bıraktım vs ondan sonra daha kötü oldum psikolojm
Farklı farklı doktorlara görün
neden korkana sebep olan ney
işte sebep yok, her şeye heyecanlanıyorum
heycalanmak güzel ama
İzzet Güllü