Endişe ediyorum?

Öncelikle yaşım evlilik için oldukça küçük ve şimdiye kadar sadece bir ilişkim oldu. Bitmesinin sebeplerinden birinin de geleceğimiz olduğunu düşünüyorum. Ben gelişmiş bir şehirde yaşıyorum. Burada doğmadım ancak küçük yaşlarda geldim diyebilirim. Dolayısıyla buraya alıştım benimsedim belki ileride daha güzel bir şehre giderim ancak memleketime gitmeyi düşünmüyorum, bir çok yönden istemiyorum. Buraya geldiğimden beri de hiç gitmedim bunun da bir çok sebebi var. Çok uzak ve masraflı olması gibi, hiçbir anı, sevgi beslemediğim gibi. Benim endişe duyduğum şey ise şu;İleride evleneceğim insanın ailesi benim nereli olduğuma bu kadar takılır mı? Çünkü ben buranın kültürünü benimsedim. Benim memleketim Doğuda bir şehir. Kendimi her zaman Türk hissettim. Ailem akrabalarım hep Türkçe konuşuyor. Dayım meslek olarak uzman çavuş, teyzem öğretmen, yani bir şekilde topluma faydalı insanlar. Türk olmadığımı düşünmüyorum bu yüzden. Ama buradaki insanlar daha doğrusu nereli olduğumu öğrenen insanlar bana başka bir gözle bakıyor öğrenince. Nefret etmekse ben de ediyorum terör örgütlerinden ve destekleyen partilerden. Ama bunu ne denli anlatabilirim? Ya sevdiğim kişinin ailesi beni istemezse. Bu hayatım boyunca devam edecek bir sorun. Ne olduğum kim olduğumu değiştiremeyeceğim sonuçta.
Güncellemeler
+1 yıl
Yeterli cevap geldiğinde sileceğim
Güncellemeler
+1 yıl
Yeterli cevap geldiğinde soruyu kaldıracağım
Endişe ediyorum?