Sağlık Kış geliyor. Grip aşısı yaptıracak mısınız? büyükyorumcu Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kış gelmeden grip aşısını yaptıracak mısınız?Kamu spotu: Sigara sağlığa zararlıdır uzak durun!#büyükyorumcu Kış geliyor. Grip aşısı yaptıracak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% 7 ay Sağlık konusunda 312 cevap paylaştı. Ben grip oldum bile… Aşı yaptırmayı da hiçbir zaman düşünmedim.😂 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 496 cevap paylaştı. Hayır iğneden korkuyorum jfkg hasta olup öyle dirile yatmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 7 ay Hayir asilarin icerigi ne oldugu belli degil millet patir patir gidiyor 0 0 Yorumla
meleksyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Sen yapicaksan açayımmmm gel ahahahahhahahahahasj 0 0 Yorumla
__DeNİZ_KıZı__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Hiç yaptırdın mı diye bir sorsana.😅😅 0 0 Yorumla
Aksoy78 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir gereksiz 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. Hayır efendim 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 560 cevap paylaştı. Yaptırmicam 0 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 447 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 7 ay Sağlık konusunda 390 cevap paylaştı. Hayır 😇 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben grip oldum bile… Aşı yaptırmayı da hiçbir zaman düşünmedim.😂
Hayır iğneden korkuyorum jfkg hasta olup öyle dirile yatmayı tercih ederim
Hayir asilarin icerigi ne oldugu belli degil millet patir patir gidiyor
Sen yapicaksan açayımmmm gel ahahahahhahahahahasj
Hiç yaptırdın mı diye bir sorsana.😅😅
Grip aşısı tehlikeli mi
Hiç yaptırmadım
Yaptırmıyorum.
Hayir gereksiz