Az önce kuşburnu topladım geldim yara bere içinde ellerim🙄 kaynatıp içeceğim.. Siz sever misiniz bitki çaylarını?

#inci🌸
Az önce kuşburnu topladım geldim yara bere içinde ellerim🙄 kaynatıp içeceğim.. Siz sever misiniz bitki çaylarını?

#inci🌸
Evet var akşam acı biber turşusu yemek ve içinde ki bir kaç küçük sarımsağı da aynı şekilde proteinli beslenmek limonlu soda tüketmek bol bol su içmek ve spor yapmak 😊
Evet var tabi ki de.. aslında ne kadar önlem alsam da hastalığın ne zaman geleceği hiç belli olmuyor benim için. normal de aylardır hiç hasta olmazdım ama şu an 5 gündür hastayım hala. boğaz ağrısı çekiyorum durmadan. önlem olarak aslında sağlıklı beslenmek yetiyor. ek olarak da vitaminlere dikkat ediyorum düzenli kullandığım vitaminlerim var.. bir de zararlı şeylerden uzak da durmak gerekiyor ama maalesef ki sigara içiyorum şimdilik tek zararlı alışkanlığım da bu zaten.
Barış ilerleyecek inat etme boğazına baktir
hastaneye gidemem biraz uzak abla ama sağlık ocağı da antibiyotik yazıp gönderiyor
Yollasin😂sen iç yinede
😂😌
Teşekkür ederim 🌺
Multivitaminlerim var c vitamini çinko magnezyum d vitamini omega 3 kullanıyorum üstüne her gün soğuk duş alıyorum ılık falan değil ve özellikle karlı havaları bekliyorum daha güzel ve soğuk oluyor akşamları yeşil çay ve hibuskus çayı yapıyorum bir kaybettigim rutinim spor var en kısa zamanda onu da hayatıma tekrardan en haşmetli günlerinde olduğu gibi geri getireceğim bunlar oldu mu hasta olmazsın 😁
kış çayı almıştı annem aktardan geçen kışlarda içinde bilmediğim bir sürü ot ve gül hatmi çiçeği tarçın ve elma vardı çok harikaydı o ya bulursam yine alıcamm , bir de kışım öksürüğe vs keçi boynuzu pekmezi çok iyi geliyor bir de kokusu da çok güzel
Elma çayı ve tarçın evi sarıyor kokusu.. tadıda yumuşak boğaza da iyi geliyor
gül hatmi çiçeğinin kokusu da çok güzel ve o da sanırım soğuk algınlığına falan faydalı
Cevap
14Cevap
iyice bi demlenince güzel oluyor bu çok severim
grip için önlem almıyorum virüslere kafa atıyorum
😂 şaşırmadım
Kışa girmeden 3 defa çok şiddetli derece de yatağa düşüyorum yetti vallahi varsa bunun önlemi bana da söyleyin 😄😑
Geçmiş olsun 🌸 doktora git değerlerin mi düştü oldu baktır takviye alirsin sonra
Vitamin al gülamın.. bide yernene dikkat et 🧡
Sen de❤
Hiç bir önlem almıyorum.. hastalansam bile ilaçsız takviyesiz kendi kendime iyileşmeyi beklerim
Geçmiyor ki.. ilerliyor en azindan bitki çaylarıyla direnç toplarsin zahmetsiz hem
Onu dahi içmem 🤦🏻♂️ kendi kendine geçiyor.. uzun sürüyor ama olsun
Biri yapsa içersin ama dimi?
Kim yaparsa o içsin 🙄 çay dediğin siyah olur bitki çayı da ne oluyor
🙄siyah çay da bitki ama😒
Ölü bitki o 🙂
Bitki çayı sevmem hastalanınca da ne doktora giderim ne de evde çay içerim kendiliğinden geçsin
🙄kız nasıl geçsin kendi kendine.. sallama ıhlamur çay al bari
🙄elma ayva ve nar kabuğu da güzeldir 😒
😂inandım jsjs
Zencefil limon bal bunun çayını içince bir şeycik kalmıyor direnç sağlıyor
Sabahları cikmadan sıcak sıcak misss şifa
Ayaklarınızı limonla ovun tabanlarınıza masaj yapın çorabı giyin geçer 😅
Duydum onu.. denemedim ama
Rahmetli Barış Manço üstadımızın da dediği gibi: “Nane, limon kabuğu bir güzel kaynatasın” 😅👍
Afiyet olsun 😂
Sıkı giyiniyorum dikkat ediyorum hastlanırsam da doktora giderim ıhlamur da güzel oluyor kışın kuşburnu zaten kışın olmazsa olmazı geçmiş olsun güzel ellerine güzel bak. 😊🌷
Evet var. Önce mevsim yiyecekleri tüketiyorum. Bide bal limon zencefil karışımı tüketmeye çalışıyorum
Ihlamur içiyorum düzenli olarak vitamin kullanıyorum. İşte sıkı giyiniyorum dikkat ediyorum. Etmeye çalışıyorum.
Bitki çayı ve bolca meyve bunlar bende gerçekten işe yarıyor limon da tabi ki
Zencefil, bal, limon, portakal shot içiyorum
fazla dışarı çıkmıyorum, çıkarsam hırka giyiyorum hasta olmayayım diye
Sağlıklı beslenme düzeni 4 mevsime yayılmalı bir de toksik insanlardan uzak durmak şart🍀🗝️
Bu çayları bir tek kışın seviyorum
Bende😂iyice kış modunu açtım sıra kombide jsjs
🙄ne zaman Açıcaz
Az kalmış ama ben dayanamicam gibi
C vitamini meyveler yemek.
içerim ara sıra
yon normal yaşıyorum
Pinti hani bana
İstedin de yok mu dedik 😂
😏😒 suç bende yani
Yess🥳
Tam içerken gülesin gelsin burnundan püsküresin 😏