Okadar yorgunum ki
Az önce 20-30 dakika boyunca nabzım düşmedi çok uzun sürdü , 2 hafta holter takıldı bir şey çıkmamıştı doktorun verdiği çarpıntı ilacını içtim hafifledi.
Hap kullanmak istemiyorum psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.
Yaşayan var mı bunları yazar mısınız sizde
Heyecan korku endişe gözümü açar açmaz başlıyor ve.. gün boyu nabzım sürekli değişiyor 7 24.
lütfen yardımcı olun neyim var benim anlamıyorum bu kadar uzun sürer mi her şey gün boyunca
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anksiyete bozukluğu panik atak maalesef bu uzun yıllar böyle sürecek çok zor bir durum geçmiş olsun
ya ailemi zora sokuyorum cok sıkıldılar ama elimde değil yani heyecan cok var markette sıra beklerken trafıkte her yerde bır endısem var çok yorgunum çok
Daha yeni mi başladı?
vardı zaten cok daha sıddeetlendı mesela 8 aydır gecelerı uykumdan uyanıyorum her gun her gece
cok korkuyorum hep hıc bır zaman zıhnım rahat degıl hapı ıctım mesela nabzı dusuruyor sımdı de dıyorum ya daha cok duserse bır sey olursa falan aglamak ıstıyorum hıckırarak
Aynı benim gibisin ya çok kötü bende çaresini bulamadım ama nefes egzersizi iyi geliyo biliyo musun onu?
evet 4 sanıye al 7 sanıye ver gıbı iyi geliyor ama geçirmiyor hap bana iyi geldi hep kullanmak da ıstemıyorum napıcam bılmıyorum cok zorlanıoyorum ama artık aılemı de yoruyorum
Hap içme bence tavsiye etmem hap geçici çözüm çevre çok önemli biliyor musun derdini merâmını anlatabileceğin seni stresten münezzeh edecek bir uğraş bul tempolu yürüyüş yap birde kalbe iyi gelen gıdalar tüket sarımsak zeytinyağı gibi arada bir çarpıntı geldiğini hissettiğin zaman nefes egzersizi yap
dışarda yururken de carpıntım oluyor bazen devam edemıyorum eve gıdıyorum agarofobi gibi bir şey de oluşmaya başlıyor korkuyorum, az once cok uzun surdu. 30 dakıka boyunca gecmedı mecbur hapı içtim
insanlardan da uzagım telefon kullanmıyorum ıyıce bıktım ya hassas olmaktan
Maalesef buna çözüm yok bulsam ben bulurdum bide ben yalnızım yanımda kimse yok yine senin ailen var bir şey olsa ambulansı ararlar veya yardımcı olurlar tek bu hastalık ölüm gibi
7 24 olması normalmı yani anlamadım, psikiyatriste git sende ilaçsa ilaç böyle olmaz cidden. iç bence yani böyle olmaktansa ilaçla düzelelim cidden baya korkunc bır sey yasayan bilir
Kronik olmuş ondan dolayı uzun sürüyor
sakınlestırıcı muzık ıyı gelıyor bana farklı sesler koyunca kulagıma rahatlıyorum sana da onerırım o bana ıyı gelıyor muzık su sesı agac sesı gibi
geçmiş olsun