İse başladım mezun olur olmaz. Kendi alanımda iyi bir yerde iş buldum. Cv im dopdolu
Ailem birkez bile hayırlı olsun demedi. Zaten ben okurken 4 yıl boyunca bu da işsiz kalacak dedi. Hem iş bulamayacaksın diye konuştular. Hemen iş buldum diplomam daha çıkmadan iş buldum. Hayırlı olsun demediler. Bugün eve geldim hava çok kötüydü sinirlidim biraz. Annem havalanma havani söndürürüm dedi. Neden ne alaka
Ya tebrik etmeyi geçtim aklımdan geçmeyen şeyleri duyuyorum
Ailem birkez bile hayırlı olsun demedi. Zaten ben okurken 4 yıl boyunca bu da işsiz kalacak dedi. Hem iş bulamayacaksın diye konuştular. Hemen iş buldum diplomam daha çıkmadan iş buldum. Hayırlı olsun demediler. Bugün eve geldim hava çok kötüydü sinirlidim biraz. Annem havalanma havani söndürürüm dedi. Neden ne alaka
Ya tebrik etmeyi geçtim aklımdan geçmeyen şeyleri duyuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı insanlar değişmez bazıları da şanssızdır senin gibi böyle bir aileye denk gelir yani takılma derim çünkü onlar kendi evlatlariyla bile gurur duramayan ucube tipler boş ver is de bulmussun calıs hayatını duzenle
Zoruma gitti havalanma havani söndürürüm dedi
Her zamanki halime böyle bir laf etti sırf artık ise gidiyorum diye ya annemde babamda hayırlı olsun demedi.
Zaten üni kazanınca ailemden tatlı istemiştim. Kazanmadan almışlardı ve daha almayiz bu son demişlerdi
Kendin alırsın boş ver
Çok saçma insan evladiyla gurur duyar boş ver sen kendine hayat kur takilma bence
Her zamanki halime böyle bir laf etti sırf artık ise gidiyorum diye ya annemde babamda hayırlı olsun demedi
boş ver üzme kendine hakettikleri gibi davrann
Üzgünüm
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Umarım geçer bunlar
Her zamanki halime böyle bir laf etti sırf artık ise gidiyorum diye ya annemde babamda hayırlı olsun demedi.
Zaten üni kazanınca ailemden tatlı istemiştim. Kazanmadan almışlardı ve daha almayiz bu son demişlerdi
Tatlı zehir oldu sana. İnsan tebrik eder. Peki yaş kaç? Anladığım kadarıyla başarılısın baya cv filan
23 yas
23 yaşında işe girmen ve üni mezunu olman çok kıymetli. Hayata erkenden atılmışsın işte. Seninle gurur duymalılar
Yalandan gülümseme bile olmadı üstelik bu gün durduk yere havalanma havani söndürürüm dedi. Her zamanki halimdi
Seni sevmiyorlar mı
Hayırlı olsun o zaman
Ya sen ne bekliyorsun anlamadım tebrik mi pofpoflanmak mı gururlandirimmak mı istiyorsun sakin ol ya ailen onlar seni büyüttü bu yaşa getirdi
Hayır o kadar işsiz kalacaksın diye baskı yaptılar 4 yıl boyunca ve iş buldum tebrik etmeyi geçtim güzel bir şekilde bakmadılar bile
Abicim bence sen bu kırgınlıkları zaten aşabilecek olgunluktasın hayır nutella mı yedin kafan iyi oldu anlamadım ya da tatlı krizi mi boşlukta mısın birisinin ailesini mi kıskandın bak güzel kardeşim ailen onlar senin ailen hiç sana kıyarlar mı her zaman seni düşünüyorlar düşünürler bunu buyudugun zaman çok iyi anlayacaksın onlar dan gerisinin yalan olduğunu anladığın da buyuyeceksin